Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 1350 IP

kaczorex10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy czy wolisz magów czy wojowników. Jeżeli wojowników to polecam Tryndamare jest to bardzo łatwa postać lecz jeżeli wolisz magów to dobrym magiem jest MORGANA.

PS: Powiedz jaki typ postaci najbardziej lubisz to coś Ci zaproponuję.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

Polecam Trynde, pro na nooby. No i "op".

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Czemu kłamiesz? Przecież Trynda dobry jest, a to że nie potrafisz nim grać to inna sprawa.

Japierdole...

Nie mowie ze jest chujowy.

Mowie ze jest noobski, czyli latwy, zadnego funu z gry takim gownem.

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Jest bardzo dobry ale to jedna z tych postaci które cholernie łatwo skontrować. Chociażby ignitem, albo Skillami branda.

W 1 vs 1 trynda wygra to logiczne ale wystarczy jakiś mini gank i już po nim bo trynda nei jest tankiem i pada szybko.

Opublikowano

Albo jakies cc na trynde i lezy, wyobraz sobie trynda 1 vs 1 z malzaharem. Trynda Bez szans

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Albo jakies cc na trynde i lezy, wyobraz sobie trynda 1 vs 1 z malzaharem. Trynda Bez szans

jeśli malza ma spellvamp min. 30 % to na lajcie zjedzie trynde powiedziałbym nawet że z 60% hp.

Opublikowano

Jeśli mówimy o late game i trynda ma z full furią 100% kryty to malza bez spellvampu moze co najwazyej przetrwać 3,4 max 5 ataki. Dlatego trzeba szybko zrobić combo i mieć spellvampa żeby nie dednąć, no i użyć silence zanim trynda włączy ulti ja razej preferuje W>E>R>Q to jest lepsze combo na trynde. Spellvamp obowiązkowo.

na trynde moze i tak ;p

ale moim zdaniem Q>W>R>E ignite tez jest dobre ;p

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Ja polecam ci fiddlesticksa, ma dobry skill do wysysania życia czym można dobić, kruczek też nie jest zły no i przerażenie daje ci chwilową przewagę bo postać przez chwilę jest przerażona i możesz z niej właśnie wyssać życie.

Jego ulti jest świetne, rób się nim bardziej pod AP i będziesz koksem.

Opublikowano

składasz na malzie spell vamp ? fascynujące...

za te 1350 tryn bedzie najlepszym wyborem

Tak składam. mam dzieki temu dużo many dzięki E i dużo hp dzieli Q, W E R wiesz?

Wyobraź sobie ze napada cie gank masz 1/4 hp dajesz plame na ziemie i E szybko na jakiegoś championa i juz masz 1/2 hp i uciekasz.

Opublikowano

Polecam Ci Veigara.

Na 6 levelu potrafi już całkiem ładne combo z ultikiem.

Po drugie nie mówcie żeby kupował Tristane bo ją można za darmo dostać...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Moderator ma prawo przenieść temat do kosza (Uprzedzając to postem), jeżeli temat jest nieaktywny od 7 dni.

Temat się wyczerpał. Kosz.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...