Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Misja z mapami.

HurricaneG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem dtyczący misji ze skarbem, zebrałem 4 mapy mam pokazane że musze zanieść je Soon ide i nie chce ode mnie wziąć, co jest grane?

Opublikowano

Też tak miałam ;x ;-) te kawalki mapy wypadują z poszczególnych mobów 1 albo 2 mapy masz z tego samego moba ;-) żeby Soon odebrała od Ciebie .. musisz mieć .. 4 różne kawałki mapy po zabiciu 4 różnych mobów..oddajesz Natomiast jeśli zabiłeś wszystkie moby.. to może.. odczekaj jakiś czas.. lub zmień postać /wyloguj..

Pomogłam? Daj: "Lubie to"

Opublikowano

Ja zgłosiłem swój problem, jako wiadomoś zwrotną otrzymałem: "Problem postaramy się naprawić jak najszybciej. Prosimy o cierpliwość." od tego czasu minęły jakieś 2 miesiące.

Opublikowano

Myślę, że jest to ogólny BUG. Dużo osób pisze na chacie w grze, że też nie moga oddać. Piszcie do supportu, ale myślę, że oni nie pomogą ;/

Opublikowano

Też tak miałam ;x ;-) te kawalki mapy wypadują z poszczególnych mobów 1 albo 2 mapy masz z tego samego moba ;-) żeby Soon odebrała od Ciebie .. musisz mieć .. 4 różne kawałki mapy po zabiciu 4 różnych mobów..oddajesz Natomiast jeśli zabiłeś wszystkie moby.. to może.. odczekaj jakiś czas.. lub zmień postać /wyloguj..

ja dropilem 4 mapy z 1 moba (ze skrofy) i nigdy nie zdarzyło mi sie aby nie chcial przyjac

to zwykly bug

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...