Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monster World

repjansmks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie !

Czy w gierce Monster World na Facebooku jest możliwość edytowania pliku tak jak w HH na nk? gierka generalnie bardzo podobna jak na nk. Natomiast ja osobiście nie mogłem wyszukać żadnego pliku żeby z edytować i zmienić wartości.. Są jakieś tam pliki powiązane ale nie ogarniam tego. Czy jest ktoś w stanie pomóc ? lub zna ktoś jakieś tzw. Dziury w tej grze ?

Pzdr.

Opublikowano

Odpowiedź brzmi nie!

Na nk, nie które gry, można było edytować za pomocą CE, a dokładnie ich wartośći. np IceTower móg sobie latac :D

co do Facebook'a i Monster to nie idzie edytować bo sam próbowałem, grzebać w nasionach / monetach. Nie szło nic ^^. Pozdrawiam :)

Opublikowano

ale są filmiki na że przez cheat engine da się zmieniać wartość kwiatów że NP: kupujesz lemoniade za 2 a sprzedajesz za 9999

Opublikowano

a w tym filmiku jest podane wyjaśnienie jak to zrobić? Ja osobiście widziałem, na youtube jak ludzie zmieniali wartość kasy. Lecz większość to była fail tzw. przeróbka w programach, lub edytowanie strony za pomocą javascript, przy czym po odświeżeniu strony wracały normalne wartości. No chyba, że gdzieś juz ktoś tam wycudował i jest takie coś . :)

Opublikowano

CE nie odpali ponieważ gra komunikuje się z własnym serwerem i porównuje lokalne dane z zapisanymi na serwerze. Czasami udaje mi się przyśpieszyć czas i zebrać lemoniadowce w 30 s, ale trzeba mieć szczęście bo często wyskakuje błąd i trzeba robić reload a wtedy wszystko wraca do normy. Słyszałem o programach i dodatkach do przeglądarki które automatycznie klikają w linki np na tablicy Monster World Woogoo Magic. Może ktoś wie coś na ten temat i by mógł zarzucić czymś przydatnym??

Opublikowano

Hacków na samą gre nie ma, ale ludzie na grupie o której pisałem wrzucają linki do prezentów, woogoo itd. Dlatego pytam się o program do automatycznego klikania w nie bo słyszałem o takim czymś

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

hej, od wczoraj nie mogę zagrać w MW ... buuuu... nie wiem co jest nie tak,gdyż np.

moja znajoma z tego samego kompa właczyła grę i gra jej działa...

a u mnie gra sie ładuje i potem jest białe okno-pomocy.

poradzcie cos.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...