Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kupno skyrima

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 2 pytania:

1. Gdzie kupić skyrim - allegro czy coś innego i w jakiej cenie

2. mój pc spełnia wymagania sprzętowe które sprawdzałem na google tam mam 3gb ramu i porocesor 2,3 GHZ 2 rdzenie, a gdy instalowałem pirata pisało że nie spełnia wymagań minimalnych tzn ram i procesor - czemu tak jest i czy oryginał będzie działać

Opublikowano

skąd my mamy wiedzieć czy będzie działać, zobacz na piracie i będziesz wiedział, a potem ofc KUP BO SIE OPLACA

Opublikowano

tylko pirata nie umiem zainstalować do końca bo coś trzeba wkleić a ja nie rozumiem co

Opublikowano

tylko pirata nie umiem zainstalować do końca bo coś trzeba wkleić a ja nie rozumiem co

W tym ci nie pomożemy ...Forum nie popiera piractwa ;]

x

Opublikowano

boże ludzie pytam się gdzie kupić skyrim, a wy nie popieracie piratstwa co mnie to! odpowiedzcie na pytania z temetu

Opublikowano

boże ludzie pytam się gdzie kupić skyrim, a wy nie popieracie piratstwa co mnie to! odpowiedzcie na pytania z temetu

Empik kurwa ! 129zł

I Media markt też 129zł o-o

[Te ceny są u mnie , nie wiem jak w innych częściach kraju ]

x

Opublikowano

dobra mam inne pytania:

co to jest steam

gdy na tym "steam" wpisałem the eldel... wyskoczył mi tylko obliwion

czy gdy kupuję na allegro to kupować płytkę z grą czy ten kod ze steama i czy wtedy się coś sciąga

czy pójdzie mi skyrim na pc który podałem w topicu

Opublikowano

co to jest steam

STEAM (z ang. para wodna) to cyfrowa platforma dostarczania gier komputerowych oraz materiałów multimedialnych (np. trailery,) za pomocą Internetu. Każdy użytkownik posiada własne, unikalne konto, z przypisaną do niego listą gier, które nabył. Komfort korzystania z takiego rozwiązania jest ogromny ? gry możesz zakupić nie wychodząc z domu, znajdziesz w jednym miejscu, nie potrzebujesz do nich płyt CD/DVD i możesz w nie grać z dowolnego komputera. Wystarczy, że pamiętasz swój login oraz hasło!

x

Opublikowano

Kpisz? Idź lepiej prostuj banany a nie okpujesz internet.

Żeby nie było, że off, to dodam od siebie... Wejdź na www.empik.com i sprawdź cenę. Wiem, to trudne, ale dasz radę.

Prawda ...W tych czasach nie wiedzieć co to steam ...

x

Opublikowano

racja o steam nie wiem wiele bo przede wszystkim 3/4 czasu które spędzam przed kompem to minecraft łącznie z nagrywaniem filmów na yt a reszta oglądanie filmów sławnych ludzi, a że w szkole nikt z tego nie korzysta to nie wiem. jakby co mam 147 iq więc nie mało prosze nie spamować i odpowiedzieć na resztę pytań a nie na najprostrze

Opublikowano

racja o steam nie wiem wiele bo przede wszystkim 3/4 czasu które spędzam przed kompem to minecraft łącznie z nagrywaniem filmów na yt a reszta oglądanie filmów sławnych ludzi, a że w szkole nikt z tego nie korzysta to nie wiem. jakby co mam 147 iq więc nie mało prosze nie spamować i odpowiedzieć na resztę pytań a nie na najprostrze

8e1a63966_beka_w_chuj.jpg

Jakbyś miał takie iq nie zadawałbyś takich idiotycznych pytań

s2c77Oa.png

Opublikowano

nie spawmój tylko odpowiedz na pytanie,a jakbyś nie wiedział takie rzeczy to wiedza tak jak w kompie dysk, a iq to jak procesor ...

Opublikowano

Jakie ty masz pytania ?! Na all ci odpowiedzieliśmy ...

- Gdzie kupisz ?

Allegro --> Cene se sprawdź

Empik --> 129zł

Media Markt --> 129zł

Oryginał będzie działać ? --> Tak

Co to steam ? --> STEAM to cyfrowa platforma dostarczania gier komputerowych oraz materiałów multimedialnych (np. trailery,) za pomocą Internetu. Każdy użytkownik posiada własne, unikalne konto, z przypisaną do niego listą gier, które nabył. Komfort korzystania z takiego rozwiązania jest ogromny ? gry możesz zakupić nie wychodząc z domu, znajdziesz w jednym miejscu, nie potrzebujesz do nich płyt CD/DVD i możesz w nie grać z dowolnego komputera. Wystarczy, że pamiętasz swój login oraz hasło!

x

Opublikowano

najlepiej kup sobie w empiku ;)

a pójść pójdzie :P

steam to taka sieć graczy którzy grają w tą samą gre np. Ty grasz w CoD'a, kolega też to możecie grać razem :D

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...