Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mod Tibii

Koks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wnikam w moderatora tego działu tu jest taki burdel ze zall

czesc tematow podczepionych czesc nie :? zdecydujcie sie

jakies rozne pierdoly nie na temat

czesto lamany regulamin min w up plikow

spam

zrobcie cos z tym ...

Opublikowano

Ja mam dużo czasu więc nie mam nic przeciwko... a tak a propos Hornas (nie żebym coś do Ciebie miał, bo wiem, że jesteś spoko człowiekiem) kto jest spamerem wg. Ciebie?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Z twoich postów, które ja widziałem nie wynikało nic sensownego, niewiem nie widziałem wszystkich, ale nie które uznał bym za spam. Bez obrazy ; P Co do moda zróbcie temat gdzie każdy będzie składał aplikacje, a potem zrobić sondę, która będzie trwała załóżmy 3 dni i po kłopocie.

wielkość sygny

Opublikowano

Spokojnie panowie. Ostatnio miałem lekką przerwę w życiorysie xD.

Tak więc spróbuję cos z tym zrobić.

kk do dzieła.

Edit

I nie zrzucać na mnie wszystkiego bo też jestem człowiekiem i czasami nie mam czasu, a czasami mi się nie chce, bo nie ma co ukrywać każdy tak ma.

Żeby Munio chociaż czasem pomógł mi coś sprzątnąć, a jego nie ma na forum, a ja przynajmniej raz na dzień zaglądam, a przynajmniej staram się.

2 Modków to w sam raz na taki dział, ale jeden to za mało, bo nie kazdy ma zawsze czas, a we 2 można się uzupełniać.

Więc jeśli ktoś chce pomóc mi w moderowaniu forum, PM do kokosza. Tylko long term, a nie na tydzień czy dwa.

Edit 2

Odczepiłem tematy, dodałem jak trenować na slimie do listy. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły, tudzież uwagi co jeszcze zrobić proszę pisać w tym temacie.

Opublikowano

@sir demon

Jest w przydatnych tematach. wystarczy kliknąć.

@Uther92

Jeśli zaistnieje sytuacja, że będziemy potrzebować moderatora to albo będzie nowy temat gdzie będzie można zgłaszać kandydatury, albo sam wybiorę osobę godną zaufania. To przynajmniej wynikło z rozmowy z Ziomalem. Trza poczekać co na to powie kokosz. Na razie to jeszcze nic pewnego.

Temat zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...