Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki metin ?

JestemCyckiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Chciałbym wrócić do metina.

Ale problem polega na tym, że na PL nie ma już sensu grać (ceny z kosmosu, dużo złodzieji, boty, hacki).

I tu moje pytanie - na jakim metinie polecacie grać ;)

Grałem już na .sg - odrzucam

.com - 1 server mnie odrzuca - byłem top 2 i mnie zbanowali -.-

PL odpada

będą lajki :D

Opublikowano

Na PL'u wcale nie są już takie wysokie ceny. Eventy robione był specjalnie żeby je zniżyć, co poskutkowało w 100%.

Najlepiej graj na PL'u, a jeśli nie to polecam również metin2.us - Bardzo fajny global ;)

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

Cześć.

Chciałbym wrócić do metina.

Ale problem polega na tym, że na PL nie ma już sensu grać (ceny z kosmosu, dużo złodzieji, boty, hacki).

I tu moje pytanie - na jakim metinie polecacie grać ;)

Grałem już na .sg - odrzucam

.com - 1 server mnie odrzuca - byłem top 2 i mnie zbanowali -.-

PL odpada

będą lajki :D

Polecam Tiveria, Nawie i Valarim =) Moja topka 3 best serwerow hard(medium),

Tiveria- Stara, nie zawodna, znakomita bez milionow dodadkow =)

Nawie- Skonczylem tam gre po tym, jak... jak mi sie znudzilo <lol>

Valarim- Znakomity serwer, lecz ciagle sa bugi, administracja ogarnieta bo naprawiaja, niektorzy wchodza i zaraz sa wylogowanie bo ktos zglasza pare bugow i wiadomo... to jest juz + :) Obecnie czekam na TS az Administracja wypowie tylko to: "Serwer zostal naprawiony w 95-100%, moga zdazac sie bugi wiec prosimy o ich zglaszanie" <- czy cos w tym stylu =) Pozdrawiam !

Opublikowano

a mógłbyś podać link do Nawie i Valarie , bo szukam i nie moge znaleźć :D

http://nawie.eu/

Valerie nie mogę znaleźć.

Opublikowano

a mógłbyś podać link do Nawie i Valarie , bo szukam i nie moge znaleźć :D

Link do nawie: http://nawie.eu/ <- polski serwer =)

Link do Valarie: http://www.valarim.pl/ <- UWAGA ->

Przerwa techniczna

Za utrudnienia przepraszamy

Serwer działa normalnie, strona off na razie. <-- Bład podczas łączenia się z serwerem <- serwer nie dziala, jak i strona (Ostatni Edyt<-)

email: [email protected] skype: valarim.team teamspeak: valarim.pl

/\ Na stronie głównej Valarim. :) Zaraz sprawdze czy faktycnzie dziala... ;/ :) z kontem jak ktos bedzie chcial zrobic to bedzie musial poczekac

Przepraszam za pomylenie nazw "Valarie", Serwer ten nazywa sie "Valarim".. przepraszam =)

Opublikowano

Ja polecam Ci PL, teraz łatwo zarobić.

W Walentynki będzie event, będą loocić skrzynie amora z których będzie lecieć dodanie/tas.

Robisz itemki 5b/tasujesz i masz dobre bony = sprzedajesz item = kasa = kupujesz itemki dla siebie.

Oczywiście z tych skrzynek także będą leciały inne przedmioty, m.in Kamienie duchowe/5 bon/ Bodzie.

Opublikowano

jak nie chcesz grac na PLu

to polecam Ci Metin2 US

ceny za np aure 1kk

ceny sa tam ciagle takie same ok okolo roku

malo hackerow (nie widzialem zandego)

nie liczac spambotow ale to chyba nie problem :)

PS na PLu s 26 sa normalne ceny

(z iloscia hackerow juz gorzej :))

Ja polecam Ci PL, teraz łatwo zarobić.

W Walentynki będzie event, będą loocić skrzynie amora z których będzie lecieć dodanie/tas.

Robisz itemki 5b/tasujesz i masz dobre bony = sprzedajesz item = kasa = kupujesz itemki dla siebie.

Oczywiście z tych skrzynek także będą leciały inne przedmioty, m.in Kamienie duchowe/5 bon/ Bodzie.

z tej szkaty nie leca k duchowe:)

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Jeśli chesz pograć w coś podobneo do pl polecam ci Escariamt2 serwer ma 1.5 tygodnia nie ma tam żadnych nowości max lv 99 (lepiej exp leci) gra 350+ ludzi najlepsza zbroja to szmaragd a broń to syrek. Fajny serw ale niestety nie dla mnie;)brak 6-7bonów

Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?

EliteMt2     I3artiBM (sura 250lv)  sprzedany na moich warunkach ...(

NovaMt2    ProWojownik (wojownik 119lv serwer upadł 6 lata temu)

Opublikowano

zagraj na PL, mówie Ci! :D

ceny są lepsze: np. na s.23 kiedys medal po 16kk chodził, dzisiaj wchodze (po przerwie 3-miesięcznej) a tu medale po 2-5kk :O

bodzie były po 65kk a teraz? za 20kk ktos wystawi i nikt nie kupi :)

ale jeżeli tak na 100% nie PL to polecam Ci metin2 US :)

<p>ramos9.jpg

<span rel='lightbox'>

Opublikowano

Wiem, że odrzuciłeś SG (podaj powód dlaczego) ale ja jednak polecam Ci go :D. Jesli nie

SG to tak jak jest napisane up US...

Opublikowano

JA osobiście polecam SG, masa eventów, miłą atmosfera, a co najlepsze 0 cheaterów... Jeśli na modzie odpalisz SG'ka to po wbiciu ok. 8 lvl'a ban... Administracja czuwa. Wiele polskich gildi, ludzie jak zaczynasz grać ofem dadzą Ci jakieś eq (mi dał ziomek z polski FMS+3 słaby, ale ok i 50k), więc myślę że to guru wśród globali. Jeśli nie SG, to polecam US - atmosfera podobna do SG, lecz są hackerzy (mniej niż na PL'u) i ceny są trochę wyższe niż na SG... Wybieram SG!

Bywalec
Opublikowano

najlepsze rozwiązanie to metin2.SG lub PL ale ostatni serwer 26

.

Opublikowano

Najlepiej na Sg albo solarze -metin2 pl. Tanio jest , duzo eventów robia (Teraz bedzie w walentynki)

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Polecam Ci serwer Valarim.pl .

Serwer już jest stabilny, cały czas się rozkręca, na dniach zostaną dodane nowości, administracja stara się zawsze wysłuchać i wziąć pod uwagę zdanie graczy na każdy temat.

www.valarim.pl - ZAPRASZAM : )

xdnXBJo.png

Opublikowano

Polecam Us'a oraz s26... Dlaczego nie priva? Gdyż priv padnie i niczego się nie dorobisz;]

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...