Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM Z GRĄ METIN

buła

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy właczam metina po jakims czasie (10MIN) WYŁACZA SIĘ CAŁKIEM KOMP i nie wiem co zrobic? Grzeje sie niby sporo ale tylko na metinie się wyłacza ?. Jak ktos wie co moze byc przyczyna niech da znac. A i jescze dawalem pasty na porcesor i nic to nie dalo...

Opublikowano

Jeśli komputer się grzeje, to możliwe iż masz słabego PC'ta i nie wyrabia, grzeje się za dużo procesor i się wyłącza, albo może pasta izolacyjna pod procesorem masz już starą (BARDZOO)

Opublikowano

Pasta jest dobra bo z tydz temu smarowalem a procek nie jest slaby mam innego kompa i procka mam z przed 7 lat i bez porblemu wszytsko dziala ... ale inne gry dzialaja bez problemu tylko na metinie sie wylacza

Opublikowano

Hmmm, nie mam pojęcia.

Może przeczyść rejestr systemu wątpię, że pomoże ale warto spróbować.

Może jeszcze tak być, że procesor nie pracuje zgodnie z płytą główną ( ale jak Ci reszta all dobrze śmiga to powinien Ci się wyłączać po 5/10 min )

Nie mam pojęcia.

Opublikowano

Od supportu się nic ciekawego nie dowie, jedyne co mu poradzą to "Proszę przeinstalować metina a jeżeli to nie poskutkuje będzie potrzebny format komputera" lub coś podobnego, przerabiałem to ze 3 razy. A co do metina - Wejdz w jego config i tam ustaw sobie żeby nie było żadnych cieni, do tego fullscreena + 16 bit, nie 32.

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

Moim zdaniem może to być wina karty graficznej, nie wyrabia i komputer zostaje zresetowany.

Poradzę Ci tak, pobierz Ccleaner i wyczyść rejestr,histiorię itp.

Jeżeli nie pomoże Ccleaner to może defragmentacja dysku (nie wiem czy to da jakiś efekt).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...