Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trochę spraw ;P

HANUSIK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam kilka pruśb :P

Dobra to zaczynamy :

1. Prosił bym o działający plugin Fractions po polsku . Pobrałem już 1 ale niestety on nie pokazuje nazw gildi ani kto jest moderatorem/właścicielem gildii ...[Proszę o download]

2. Potrzebuje pomocy kogoś w edycji permissions z rangami ;/ Próbowałem ogarnąć a nie dałem rady , proszę o kontakt GG : 39593811 . Ogólnie kogoś do edycji pluginów na mój serwer

3. I pytanie czy da się zrobić aby adminom zablokować komędy : /give oraz /gamemode

Jeśli ktoś wie jak to zrobić proszę też o kontakt gg !

Z góry dziękuje !

1348939498-U482456.png

Lubisz Barcelone ? Daj Lajk!!

Opublikowano

Kłania się umiejętność czytania ...

Witam !

Mam kilka pruśb :P

Dobra to zaczynamy :

1. Prosił bym o działający plugin Fractions po polsku . Pobrałem już 1 ale niestety on nie pokazuje nazw gildi ani kto jest moderatorem/właścicielem gildii ...[Proszę o download]

2. Potrzebuje pomocy kogoś w edycji permissions z rangami ;/ Próbowałem ogarnąć a nie dałem rady , proszę o kontakt GG : 39593811 . Ogólnie kogoś do edycji pluginów na mój serwer

3. I pytanie czy da się zrobić aby adminom zablokować komędy : /give oraz /gamemode

Jeśli ktoś wie jak to zrobić proszę też o kontakt gg !

Z góry dziękuje !

Dla ciebie pogrubiłem ;)

1348939498-U482456.png

Opublikowano

Plugin Factions znalazłem jedynie w wersji anglojęzycznej, proszę.

http://forums.bukkit.org/threads/inactive-sec-fun-factions-v1-1-7-guilds-war-and-user-controlled-antigrief-733.3565/page-5

Jeśli masz jakieś problemy z tym pluginem, zajrzyj do tego poradnika.

http://www.mpcforum.pl/topic/497574-tutwszystko-co-o-factions/

1294477714-U1.png

Opublikowano

Nie fajnie pobrałem ten plugin factions i jest problem nie widać koło nicku nazwy gildi ani kto jest jej właścicielem;/

1348939498-U482456.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...