Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multikonto.

jambojet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym mieć dwa konta na jednym świecie bez zgłaszania tego do supportu, ponieważ chcę miedzy nimi handlować. Problem polega w tym, że mam stałe ip. Czy jeśli na drugie konto będę logował się np przez stronę AnonyMouse.org to mogę dostać bana?

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Coś ty ziomek teraz pilnuja takeigo przerzucania kasy czy nawet robienia paczek bana bardzo łatwo wyłapać.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

a jakieś programy ktore ukrywaja ip pomoga?

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Hide My IP

Oczywiście, jeżeli bd. normalnie grał... Jak bd. przerzucał kase to zapomnij... Oni to wykryją. ;)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Specjalista
Opublikowano

Po logach cię wykryją :P

Bo jeżeli bd to nagminnie robił to wiadomo że Cię bd mieć...

Ja też na multi jade, ale ja robię przesyły 2 razy na 24h i nie większe niż 25k

Opublikowano

Ja dostałęm bana za podobną rzecz. Przeżuciłem 10k golda nick: Carnifex na s22, i po nie całych 2h juz ban poleciał. Chciałem do testu zrobić małą paczkę, i widać nie próżnowali z działaniami. Odrazu poleciał ban do 2038r -.-:D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja dostałęm bana za podobną rzecz. Przeżuciłem 10k golda nick: Carnifex na s22, i po nie całych 2h juz ban poleciał. Chciałem do testu zrobić małą paczkę, i widać nie próżnowali z działaniami. Odrazu poleciał ban do 2038r -.-:D

Heh.. to ładnie cie załatwili ;]

Use Your Brain!

Opublikowano

do 2038r noto nieźle cię załatwiono se nie pograsz już na tym końcie hehe pozdro.

przeżuć np. z jakieś kafejki internetowej albo z kompa jakiegoś kolegi wybór dowolony :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@`ReborN.

Nice :D .Nie wiem jak ty to zrobiłeś ale ja na 23 prowincji mam 18 multi kont na ,których biorę pracę i przerzucam kasę i mnie jeszcze nie wyłapali.Konta te mają 8-15 poziom [główne 37] można niezlę się na nich dorobić.

Może kiedyś coś tu będzie

:D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...