Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]MOB_PROTO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey'ka.. zrobilem sobie mob_proto na serwwer hard.. ale wchodze do gry a tu nie ma mobów i npc.. naprawiam mob_proto z 20 razy ale dalej nic:( a exp ustawialem +2h i dmg itd..

co zrobic nie wgrywając nowego mob_proto bo chce te moje bo juz mam gotowe ?

za pomoc like pozdro.

Opublikowano

możesz przez nawi zrobić sql tabelki (zapytania), wgrasz nowe mob proto i zapytania i gotowe )

RPK RAZEM PONAD KILO

Opublikowano

Jeśli masz mob_proto sql na pulpicie wejdz :

Navicat-->Player-->prawym myszy na Player-->console-->wgrywasz-->Enter i gotowe

Resetujesz serwer i masz :)

Pomogłam? Daj: "Lubie to"

Opublikowano

Kopiujesz wchodzisz Navicat-->Player-->prawym mysz-->Console-->wklejasz zawartość mob_proto-->Enter i gotowe..same zapytania skopiuj wklej .. zrestartuj serwer i gotowe...

Opublikowano

Tu masz spolszczone Mob_proto jeśli chcesz to sobie pobierz :

http://uploading.com/files/1m5dd341/Mob_Proto.rar/

Scan :

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=90a34b1766cae3b3794d5f53ce1da2b1cfe387d3a4e1eb9ac337182fe931d9c6-1298582571

Opublikowano

NIE ROZUMIESZ MNIE??? JA MAM MOJE MOB_PROTO NA SEWRER HARD(EDYTOWANY EXP/DROP YANG ITD)ALE TABELKA JEST ZEPSUTA!!! I CO MAM ZROBIĆ ŻEBY JĄ NAPRAWIĆ? NAPRAWIAM JĄ 20 razy i nic :< a jak je zapisuje na pulpit to mam błąd..... rozumiesz? prosze przeczytaj 3 razy i potem pisz. bo na czacie mi zalezy ^^

Opublikowano

A jak klikasz na mob_proto.. w Navicaice wyskakuje Ci error? jak tak to już nic .. nie zrobisz.. pisałam już nie 1.. osobie.. żeby robili kopie zapasowe.. jeśli masz error to nowe mob_proto.. musisz wgrać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...