Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Katarina

Shuck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ja patrze na wasze posty to mi się płakać chce..

Graj tym buildem:

- hextech rewolwer

- butki m. pene

- rabadon

- kończysz hextecha

- rylai

- coś survi, albo abysal albo zhonai

- pałeczka na m. pene

nie do końca mistrzu, butki tylko cooldown reduction ;) bo jeżeli w team fighcie zgarniesz 2 kille to od nowa rzucasz ulti :) i ogólnie abysaii to jest core, bo rzucając ulti zmniejszasz mresa targetów o 20 = zwiększenie obrażeń o_O zhonya raczej też core, bo rzucasz ulti, załączasz zhonye i nic Ci nie zrobią, nie przerwą ani nic :) widać nie za często grasz katariną.

Gold Member

nvm

Opublikowano

nie do końca mistrzu, butki tylko cooldown reduction ;) bo jeżeli w team fighcie zgarniesz 2 kille to od nowa rzucasz ulti :) i ogólnie abysaii to jest core, bo rzucając ulti zmniejszasz mresa targetów o 20 = zwiększenie obrażeń o_O zhonya raczej też core, bo rzucasz ulti, załączasz zhonye i nic Ci nie zrobią, nie przerwą ani nic :) widać nie za często grasz katariną.

to chyba Ty nie za często grasz katą. powiem ci ,że nic nie wiesz o tej postaci.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

buty m.pen > wota > rylai > raba > później sytuacyjnie

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@ignito WS nerfili w patchu ziggsa (zmniejszyli wampiryzm z 25% do 20%) lepiej juz hextech gunblade.

@panowie up jak juz mowilem do katy nie ma pr0 builda.

ooo, nie wiedzialem ze zhonyi mozna uzywac w czasie ulti, dodam ja do swojego builda, przed rabadonem

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...