Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Team Fortress 2] Idlowanie

VerginLP

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bez sensu tut... Po prostu wbijasz na serwa co ma w nazwie idle, najczęstsza mapa na nich to achievement_idle i se afkujesz.... Nie trzeba wam żadnych cheatów, hacków itd. Wbijasz na serwer i czekasz na dropy jakieś. Najlepiej jeszcze wbić na serwer gdzie jest 'respawntimes', czyli natychmiastowe odradzanie, przez co nie wyskakuje Ci okienko z twoim dropem, lecz dalej grasz. Żeby znowu zobaczyć jakie masz dropy to wbijasz do menu głównego, w którym są powiadomienia... Po co instalować jakieś boty, zamiast od razu bez problemu wbić na serwer do tego?

Opublikowano

Ty się słyszysz ? A po co jest ten poradnik niby !? Są tysiące , a może i nawet miliony(-.-) osób które tego nie potrafią zrobić . Zresztą popatrz na like'i i posty ... Pozdrawiam ,

post_it_i_m_back.jpg

|

|

|

\/

I like it ! =)

40259288040883551592.jpg

Opublikowano

Sorry, ale po chuj ty to ciągle refresh-ujesz?! Temat jest po to żeby zainteresowani się w nim wypowiadali, a nie po to żebyś ty co 24h nabijał sobie nowego posta, zaśmiecając tym samym temat... To jest tut tak więc nie trzeba go co chwile odświeżać, poza tym jest on w spisie tutoriali i nie mamy chyba tutaj takiej bezmózgiej społeczności, która nie potrafi znaleźć tematu... Taki już los tutoriali, kiedyś już skorzysta z niego dużo osób i ludzie nie potrzebują już tutaj zaglądać bo nowy sam wie, dowie się od kolegi albo jakoś tutaj trafi, wszystko pójdzie jak po maśle i nie będzie powodu żeby tutaj pisać... Daj sobie spokój. Co jakiś czas tutaj wchodzę, patrzę i co? Oczywiście twój tutorial jest na początku, wchodzę żeby komuś pomóc, może ktoś czegoś nie wie, a co widzę, kurwa 300 tysięcy odświeżeń....

W razie jakiś uwag zapraszam na PW.

To tyle na ten temat.

Dziękuję

Opublikowano

Sorry, ale po chuj ty to ciągle refresh-ujesz?! Temat jest po to żeby zainteresowani się w nim wypowiadali, a nie po to żebyś ty co 24h nabijał sobie nowego posta, zaśmiecając tym samym temat... To jest tut tak więc nie trzeba go co chwile odświeżać, poza tym jest on w spisie tutoriali i nie mamy chyba tutaj takiej bezmózgiej społeczności, która nie potrafi znaleźć tematu... Taki już los tutoriali, kiedyś już skorzysta z niego dużo osób i ludzie nie potrzebują już tutaj zaglądać bo nowy sam wie, dowie się od kolegi albo jakoś tutaj trafi, wszystko pójdzie jak po maśle i nie będzie powodu żeby tutaj pisać... Daj sobie spokój. Co jakiś czas tutaj wchodzę, patrzę i co? Oczywiście twój tutorial jest na początku, wchodzę żeby komuś pomóc, może ktoś czegoś nie wie, a co widzę, kurwa 300 tysięcy odświeżeń....

W razie jakiś uwag zapraszam na PW.

To tyle na ten temat.

Dziękuję

Nie przeklinaj tak , bo się zasapiesz :P W Regulaminie nie ma chyba punktu , który informuje , że nie można Refreszować swoich tematów . Tak , czy nie ? Dziękuje , dobranoc .

post_it_i_m_back.jpg

|

|

|

\/

I like it ! =)

40259288040883551592.jpg

Opublikowano

Jeśli żyjesz samym regulaminem to gratuluje... Czasami trzeba ruszyć mózgownicą.

@down

Ja zaśmiecam temat...? hahaha. Spójrz parę linijek wyżej to się dowiesz kto go zaśmieca...

618px-JeanLucPicardFacepalm.jpg

Opublikowano

Wiesz co , nie zaśmiecaj mi tematu . ;E

Nie żyje samym regulaminem . A Refreszować , mi wolno . ;x

post_it_i_m_back.jpg

|

|

|

\/

I like it ! =)

40259288040883551592.jpg

Opublikowano

Bez spiny chłopaki. Refreszować Ci Vergin wolno, ale bawić się w moda to już nie chyba nie? Nie sądzisz ?

Teksty takiego typu

Nie przeklinaj tak , bo się zasapiesz :P W Regulaminie nie ma chyba punktu , który informuje , że nie można Refreszować swoich tematów . Tak , czy nie ? Dziękuje , dobranoc .

To ja uznaję za spam, więc nie robić takich rzeczy. ;)

EXPmIpC.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dlaczego mi to nie działa jak próbuję to mi pisze ''CModelLoader::Map_IsValid: No such map 'maps/achievment_idle.bsp'

map load failed: achievment_idle not found or invalid

] '' ??? co mam zrobić ???

Opublikowano

A jest możliwość że dostanę linka :P|

zapomniałem spytać czy to są mapki na achivy czy itemki ???

I jak to zainstalować ?

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...