Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FB+RP]SoBaN[100][1.1][No-WL][No-Premium]

Gamer6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hehe nie polecam serwera dają ci bana za to że żyjesz .... konkretnie że jak ku*wa nie wiesz za co bana to sie nie dowiesz , jak wejdziesz na inna postac sie dowiedziec masz perma

lepiej nie wchodzic na ten serwer bo rozpoczniesz dobra gre i dostaniesz bana no i chuj

Opublikowano

Hehe nie polecam serwera dają ci bana za to że żyjesz .... konkretnie że jak ku*wa nie wiesz za co bana to sie nie dowiesz , jak wejdziesz na inna postac sie dowiedziec masz perma

lepiej nie wchodzic na ten serwer bo rozpoczniesz dobra gre i dostaniesz bana no i chuj

Po pierwsze twoje słowa świadczą o kulturze. Po drugie bana dostałeś na 10 min za wychodzenie nad arene PVP (przy arenie jest napisane, że za wchodzenie nad arene ban na 10min), i w powodzie bana miałeś napisane, że dostałeś za to bana, ale ty oczywiście nie wiesz co to znaczy czasowy ban i za co, i musisz wbijać na innym nicku, ale gdybyś przeczytał regulamin, to byś wiedział, że za wejście na aktywnym banie jest perm ban. A więc Twój problem.

@Edit

O 18 event!!!

Opublikowano

Serwer bardzo zły.Administracja nie odpisuje jak ktoś ma jakiś problem.Byłem na evencie i padłem dlatego ,że gracze nie wiem jakim cudem zrobili dziury a jak do niej wpadłeś padaniesz.

Nie polecam!

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Serwer bardzo zły.Administracja nie odpisuje jak ktoś ma jakiś problem.Byłem na evencie i padłem dlatego ,że gracze nie wiem jakim cudem zrobili dziury a jak do niej wpadłeś padaniesz.

Nie polecam!

Hęę, nie wiesz jakim cudem na evencie kopalnianym zrobił dziurę? Może lepiej usuń minecrafta?

Opublikowano

link zewnętrzny , zamykam.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...