Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Proźba] Konto

muniek15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie ^^... mam prosbe/pytanie czy by ktos zrobil konto na crossfire eu??? tak na eu <<

dostalem bana od kad dostalem bana nie moge sie logoac/zarejstrowac...

podal bym jaki chce login haslo i bym podal email .... jak by co to<PW>Albo NAPISZ POSTA V

BARDZO WAS PROSZE!!!! :D

Opublikowano

Z tego co wiem jak się dostaje bana to od razu na ip ... więc jak ktoś ci zrobi konto tez się nie będziesz mógł zalogować .

(chyba ze zmienisz ip)

nalewka.jpg

<-------kolędy

Opublikowano

ALE NIE DOSTALEM BANA NA IP TYLKO ... NIE WIEM CZEMY ALE ZAREJESTROWAC SIE NIE MOGE.... KTOS MI ZROBIL KONTO NORMALNIE GRALEM... I TEZ ZNOW DOSTALEM BANA I NIE MAM KONTA :D

Opublikowano

Słuchaj...

1. zrobiłem ci konto ...

2. zrobiłem e-mail...

3.teraz ty mnie prosisz o to abym zmienił tobie hasło ...

człowieku masz wszystko podane jak na tacy !!!.

wejdź na ...

-www.gmail.com

1.wpisujesz swój e-mail czyli ([email protected])-zmieniasz hasło i pocztę masz już z głowy...

http://gamerage.com/account/forms/login?gamecode=5&rurl=http://crossfire.gamerage.com kopiujesz link i logujesz się...

nie wchodziłem na twoje konto ale wiem ze jak wejdziesz to musisz napisać swoje secrutity potwierdzasz ze masz 13 lat i potem przechodzisz do zakładki gdzie zmieniasz hasło...

wytłumaczyłem ci jak najmocniej mogłem ucz się sam ...

Jeżeli pomogłem daj [+] !...

Opublikowano

ale gdybym mogl sie logowac i zarejestrowac to juz bym to dawno zrobil...nie moge sie zaglowowac to chyba prosbe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...