Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YixnMt2[PL][HAMACHI]4FUN

kkoniarczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem serwer pół 4fun i pół do expa wiem że na hamachi nie powinien być pod expa ale tak chciał założyciel serwa to tak zrobił.

U chandlarzy stalki i wgl. nowe bronie i zbroje max lvl 127 (jeżeli będzie dużo ludzi będzie dodany 250lvl nowe mapy i wszystko zostanie polepszone)Serwer jest stworzony na plikach 2010 .

EXP NA SERWIE.

Exp typowo jest łatwy autor serwa nie chciał żeby na serwie było tak jak na wszystkich że na start 75lvl i wgl. chciał żeby szybko się expiło ale samemu . (nie znam rat serwa)

Do pobrania :Potrzebujemy metina z 2011 roku i pliki te do których podam link i wklejamy to do folderu z grą .

Sieci Hamachi:1.Yixn hasło 12345 Sieci są do Yixn-4 i do wszystkich jest hasło 12345.

Tworzenie konta:Jeżeli chcecie zagrać na serwerze to piszemy do admina Krycha.

Stronka serwa:Na razie nie ma stronki ponieważ są z nią problemy i jak ktoś by mógł pomóc stworzyć to proszę pisać na hamachi.

Co stworzycielu serwa:W jego imieniu przepraszam za błędy lub inne bugi na serwerze bo dopiero zaczyna przygodę z swoim serwerem.

Jeżeli chcesz coś nowego:Piszcie na pw do mnie lub na hamachi.

Download:Ponieważ wszystkie dobre stron

ZAPRASZAM DO GRY :)

Serwer mi się podoba i wam też powinien jeżeli chcesz grać to pamiętaj GRAMY NA CZERWONYCH.

Opublikowano

Tak...ymmm... co to w ogóle jest? :mellow: Po pierwsze to nie ten dział po drugie to nie jest żadna prezentacja ani ss ani nawet generatora <_< Takim czymś nie zachęcisz nikogo do gry ;)

1034096467ed366140e8bdc6e9588fb7-d9cvf33

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...