Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące ustawienia bota 2.1.0

vesiga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam problem z w/w botem a dokładnie z zakładką arena.Więc tak chodzi mi o to ze mam lv 99 mag i chce ustawić bota tak żeby atakował graczy z lv np 20 ponieważ chce klaser skompletować i tutaj mam problem ponieważ nie wiem jak to zrobić gdy ustawie tak ze dam użyj rankingu dam od -12800 do -12000 to pisze ze nie znajduje przeciwnika a jak ustawie użyj sugestii i dam -70 i 99 prób to pisze ze nie znaleziono przeciwnika po 99 próbach.Proszę o pomoc bo nie czaję tego.

Opublikowano

ja ustawiam nie na minusie,tylko na +,np od 90000 do 91000,i co noc zmniejszam co 10k,czyli następnego dnia 80000 do 81000,robie to 24/7 i mam 92% klaserka na 125lvlu ;]

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

właśnie tez teraz zmienilem z -12500 na od 12500 do 12400 ale tez pisze ze nie znalazło przeciwnika....

nie od 12500 do 12400 tylko od 12400 do 12500,wpisujesz użyj rankingu i odznaczasz różnica poziomów

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...