Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] WIN 7 SRO-R + IBOT

Kamienny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec problem polega na tym ze jak wlaczam hp server , wlaczam silka przez loadera , wszystko ok , jednak jest tylko #1 i nie idzie dalej ( nie ma #2 , #3 , #4 itp. ) wiec gdy wlaczam normalnie clienta do bota to po minucie dc . A drugie to jak wlaczam normalnie silka do hs servera to gdy potem probuje wlaczyc drugiego silka pod bota to zaraz po uruchomieniu loadera pierwszy silk dostaje error ze probuje wlaczyc drugiego silka i sie wylacza . Ktos wie jak to naprawic ?

Opublikowano

Opisz całą sekwencję przygotowania silka do uruchomienia bota ( mam tu na myśli patchowanie media.pk2 etc. ). Dodatkowo czy zmieniasz port w loaderze.

Opublikowano

1. patch media pk2 ( wszystko cacy )

2. wlaczenie run SROR hackshield

3. zmienienie iphs

4. sam sie wlacza silk , zostawiam jak do logowania

5. mam skrot ( wiem ze dobrze ) wiec odpalam bota i pisze ze silkroad-r i ze hackshield uzyty

6. wlaczam loadera i w tym momencie loader mi sie wylacza a na tym odpalonym silku wyskakuje error ze probowalem przez program odpalic silka i niestety sie wylacza rowniez silk

a to zrobilem jak juz kombinowalem

1. zpatchowany media

2. odpalam run SROR hackshield , wylanczam tego zwyklego silka co wyskakuje i odpalam normalnie przez loadera z zaznaczona opcja multiclient

3. odpalam bota

4. moge wtedy uzyc loadera , ustawiam 4 opcje do bota ( te dobre opcje )

5. loguje sie jednak cos nie tak jest z hs serverem i po min dostaje dc

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...