Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolskaCraft Dedyk 24/h [FreeBulid + Survival] [NO PREMIUM I PREMIUM]

mamjh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://imageshack.us/g/820/janek1.png/ 2 screeny z servera prosilem o dzialke przez 10 min znudzilo mi sie kid modow podobno jest pelno na tym serverze i wszyscy tacy sami za 10 zl niszczycie sobie server a kidmod z screena nawet nie umie sie teleportowac do graczy ... po godzinie czekania dostalem dzialke moglem wykopac dirta z 1 warstwy bo w gore i dol juz nie mialem praw :O

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://imageshack.us/g/820/janek1.png/ 2 screeny z servera prosilem o dzialke przez 10 min znudzilo mi sie kid modow podobno jest pelno na tym serverze i wszyscy tacy sami za 10 zl niszczycie sobie server a kidmod z screena nawet nie umie sie teleportowac do graczy ... po godzinie czekania dostalem dzialke moglem wykopac dirta z 1 warstwy bo w gore i dol juz nie mialem praw :O

wojtek_z oczywiście zapomniał dać komendy //expand wojtek prosze napraw to
Opublikowano

Serwer jest fajny,gram dopiero 4 dni a już mam kidmoda

Miła administracja admin zawsze ma czas dla graczy

oceniam ten serwer 9.5/10 Pozdrawiam :D

50 postów - Zrobione! :) 400 postów - W trakcie
100 postów - Zrobione! :) 500 postów - W trakcie
200 postów - W trakcie 750 postów - Może
300 postów - W trakcie 1000 postów - Chyba mnie coś xD

Opublikowano

Miło mi ,że się podoba, lecz dzisiaj podajrze odbędzie się pare aktualizacji: jobsow/naprawa bugow na mapie/ uprawnienia dla vipow/kidmodow

Okolo godz 14? mozlwie ze tak , będę dysponowany w grze pod nickiem Wojtek_Z

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie polecam serwera

jeśli na serwie można kupić KidMod'a to serwer jest denny, wiadomo ze już dziecko 10letnie nawet może być mod'em i tylko będzie banować itp.

1 słowem dno

Opublikowano

nie polecam serwera

jeśli na serwie można kupić KidMod'a to serwer jest denny, wiadomo ze już dziecko 10letnie nawet może być mod'em i tylko będzie banować itp.

1 słowem dno

wykazałeś się właśnie nieznajomością serwera bo gdybyś choć trochę pograł to byś wiedział że kidmod nie może banować ani dawać działek itp. Bo kidmod jest od pilnowania kultury na serwerze POZDRO

Serwer fajny ale admini nieogarniaja serwera wogule nic nierobia niereaguja na skargi itp niepolecam.

a ty powiedz mi w jakiej sytuacji nie zareagowaliśmy. Sory ale najwyraźniej nie wiesz jak to jest upilnować 30 gracz z tego 15 pisze wiadomości typu "admin daj żelazo" "admin daj diaxa" "admin tp do mnie" itp.
Opublikowano

Serwer jest fajny,gram dopiero 4 dni a już mam kidmoda

Miła administracja admin zawsze ma czas dla graczy

oceniam ten serwer 9.5/10 Pozdrawiam :D

Dają kid moda byle komu i 4 dni ?

z tego co czytam nie polecam wejde na serwer dam edita i dam główną ocenę

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Może zaczniemy od początku. Aby dostać działkę na "tym wspaniałym serwerze(według graczy z wyższą rangą nią gracz) trzeba po pierwsze: Poczekac na admina(zazwyczaj do godzinki się wyrobią), po drugie gdy wyślemy im kasę za działkę należy poczekać +- 15 min. Nareszczie mamy naszą działkę(jupi).

Drugą sprawą są wszechobecni Moderatorzy i KidModeratorzy, którzy niezbyt chętnie podchodzą do swoich obowiązków.

Ale to co mnie najbardziej zdenerwowało to, to że mój kumpel dostał bana za posiadanie Fly Hack, którego nie ma o.O Administracja nie uwzględnia lagów?

Zdecydowanie NIE POLECAM

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...