Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolskaCraft Dedyk 24/h [FreeBulid + Survival] [NO PREMIUM I PREMIUM]

mamjh

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest fajny,gram dopiero 4 dni a już mam kidmoda

Miła administracja admin zawsze ma czas dla graczy

oceniam ten serwer 9.5/10 Pozdrawiam :D

50 postów - Zrobione! :) 400 postów - W trakcie
100 postów - Zrobione! :) 500 postów - W trakcie
200 postów - W trakcie 750 postów - Może
300 postów - W trakcie 1000 postów - Chyba mnie coś xD

Opublikowano

serwer THE BEST normalnie admini są ogarnięci działki nie kosztują zbyt duża a to że komuś się nie chce to już nie moja sprawa moja ocena to: 9/10 :D pozdro Ziomus

ZAPRASZAM NA SERVA !!!

Opublikowano

Nie polecam servera jest tam sporo noobów gracie na własne ryzyko administracja nie zwraca uwagi na regulamin ktory zatwierdzila nie reaguje na skargi !!!!

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano

kurde ja jestem początkującym graczem i nie za bardzo wiem co robic jak mi wyskakuje w chacie ze mam sie zalogowac /login haslo to co mam wpisac bo probowalem wszystko co sie dalo prosze o pomoc :)

Opublikowano

kurde ja jestem początkującym graczem i nie za bardzo wiem co robic jak mi wyskakuje w chacie ze mam sie zalogowac /login haslo to co mam wpisac bo probowalem wszystko co sie dalo prosze o pomoc :)

/login i haslo jakie podales przy rejestracji

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer jest do bani. Zbierałem kase po to żeby dostać działkę. Przewijało się dużo dzieci neo, które żebrały każdego o itemy, podpalały każdego. Zarząd serwera jeżeli się pojawi to tylko po to żeby pobawić się komendą od błyskawic. Uzbierałem kasę, stanąłem na wolnej działce i poprosiłem admina by dał mi działkę (ło kurwa raczył wejść na serwer). Prosiliśmy z kolegą o działkę, ale on ani napisać "zaraz", "nie", "tak" nic nie pisał i miał to w dupie. Fajny właściciel serwera... Ogólnie nie polecam.

Opublikowano

W weekend postaramy sie poprawic mob arene/klasy do kupienia/zostanie otworzone miasto nowe b.ładne także zapraszam ;) A za wszelkie dezorganizacje serdecznie przepraszam ale caly zarzad nie jest w komplecie :<

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...