Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Kto jeszcze Boci ?

cabanek1220

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka . Tak jak w temacie kto po ostatniej fali warnow jeszcze boci i nie dostal jeszcze warna , bo wlasnie skonczyla mi sie kara na skrzynki i nie wiem czy odpalic bota . Co o tym sadzicie . To moj 1 warn :)

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

ja boce od 5dni okolo 18 godzin dziennie i nic lecz teraz nie botuje bo jest aktulizowanie serwera licencji chyba jeszcze zaraz sprawdze :D

KTO BOTUJE TEN URKI NIE ŻAŁUJE

Opublikowano

Ja miałem założenie bocić do pierwszego ostrzeżenia, a potem sprzedać konto. Dostałem warna tydzień temu, a teraz muszę konto opylić na GL7 :)

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Bociłem przez jakieś 10 miesięcy na 8 kontach z różnych serverów. Po około 18h na dobę czasami dłużej z tydzień temu na 7 kontach dostałem 1 ostrzeżenia, bota oczywiście będę dalej puszczał bo nie widzę sensu grania bez niego.

Cztery z moich kont to konta powyżej 2 mld pd.

Opublikowano

No jak masz 8 kont to raczej trudno by ci było wszystkie ogarnąć, ale jak byś miał jedno to dasz radę pociągnąć. Ja natomiast nie rozumiem ludzi którzy mają dobre FE i bocą. Przecież jeśli konto da radę same pojechać kubika, to bez bota mamy w godzinkę 8ki uri.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...