Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem/Pytanie] Saint's Row 3

MonekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie, otóż przeszedłem misje "trójkącik", w której najpierw mam oczyścić ulice, później wybrać czy uratować Shaundi i pomnik, czy zabić Killbane, no i wybrałem, że uratuje Shaundi, zrobiłem tą misje, następnie tą z gangsterami w kosmosie, później zapisałem i wyszedłem z gry, dzisiaj wchodzę, mam jeszcze raz tą misje do zrobienia(?) no i mam dwa wybory, lecz pokazuje mi tylko punkt prowadzący do zabicia Killbane, no i wykonałem to, choć nie chciałem, Shaundi umarła no i zjawił się ten taki pojazd wielki nad miastem, to też przeszedłem i teraz wgl nie mam misji do wzięcia o.O

I tu jest to pytanie, co mam robić, czy ta gra miała iść w ten kierunek, czy coś mi się zrypało i powinienem to przejść jeszcze raz ? bo jednak wolałbym by Shaundi i Killbane dalej żył, taki obrót spraw bardziej mi pasuje ;/

z góry dzięki za odpowiedź i proszę o podpowiedź co dalej robić, jeśli tak ma być :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...