Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.SG

WskoczPodKoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tutaj się rodzi pytanie czy warto grac?? Obecnie sprzedałbym swojego wojownika na PL i zaczął grac tutaj, ponieważ irytuje mnie gra z dziećmi którzy co chwila ksują metka w red lesie, i kolejne pytanie, jeżeli już to w jakim królestwie?

Opublikowano

Tak, jest bardzo chwalony oraz popularny.

Najwięcej polaków gra na shinsoo.

Metin2.sg

Metin2 Singapore jest to global godny uwagi

i moim zdaniem najlepszy ze wszystkich na jakich grałem.

Raty expa czasami w weekendy do 200% dochodzą,

na start dostaje się 3 ręke /pierścień expa/rękawice złodzieja. W 1 miesiąc można wbić 80 lvl.

Dropią zielone potki/zwoje powrotu nie polecam grać w chunjo ba mało tam ludzi. Gra jest po angielsku.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Dziękuje za odpowiedz, zobaczymy co z tego wyjdzie :) Pamiętam, że kiedyś tam grałem to od razu w 15 min bana za exp bota dostałem.. Czekam może jeszcze na opinie innych..

Opublikowano

Według mnie się opłaca, gram tam sam :) i powiem Ci, ze lepiej niż na PL'u.

Graj w shinsoo.

Popieram ZiomQ :)

Prawda, jest oddechem sumienia.
Opublikowano

Ja również tam gram i polecam ten serwer, atmosfera jest znakomita i co najważniejsze - brak noobów, jedynie Polacy psują serwer.

Oczywiście nie graj na haxach, mają najlepsze zabezpieczenia ze wszystkich serwerów Metin2

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Zapraszam do lektury.

http://www.mpcforum.pl/topic/483537-dyskusjametin2-singapore/

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

polecam serwer ale nie graj na haxach zadnych nawet watihack bo oni widza kto ile potworów zabija np na godzine i jak przekracza dana liczbe ktora jest nie mozliwa to gm staje sie nie widzialny teleportuje sie do ciebie i sprawdza.. ja tak miałem w lochu małp 10kk eq+9 całe, 1k.hp wszystko prawie .. ale coz .

serwer polecam . w jinno nie ciekawie bo duzo noobow podobno shinsoo duzo polakow;) na start polecam podrpoic medale w 15minut przy dobrych wiatrach 7/8 medali ;) zawsze jakeis naszyjniki itd z bonami moga dropnac jak chcesz jakies pomocy jeszcze to mow PW . aktualnie nie gram tam ale serwer polecam jak najbardziej;)

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Serwer nawet fajny ale jak obacziłem ile jest sklepów tam ,a na balmorze to aż się uśmiałem xD , widać jak GF odsztraszył ludzi :) , Polecam samemu najpierw obaczić serwer żeby nie było tak żebyś żałował wymiany ^^Bardzo dobrze się zaczyna na tym serwie , od wyskoch lvl'i dostajesz eq do 20 lvl +9 .

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

w 100% polecam grę zacząłem tam grać wczoraj miła atmosfera jak dobrze ci się trafi to [MOD] da ci itemki tak jak dał dla mnie +9 hełm itp na start jeszcze raz w 100 % polecam i zapraszam nick w grze: MrChaosPL

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w 100% polecam grę zacząłem tam grać wczoraj miła atmosfera jak dobrze ci się trafi to [MOD] da ci itemki tak jak dał dla mnie +9 hełm itp na start jeszcze raz w 100 % polecam i zapraszam nick w grze: MrChaosPL

[MOD] mod nie daje itemków!!! nie gadaj głupot....

[MOD] tylko wtedy daje przedmioty z IS'a jak jest Event wyszukania go na odp mapie....

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

[MOD] - jest to ranga która pilnuje porządku w grze na czacie, i on nie ma żadnych praw gm, jedynie blokowanie czatu. Ale może "prywatnie" przecież dawać itemki jak każdy.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Kiedyś była taka akcja na forum, wiadomo, że tego pełno leci w grocie i MOD jest zobowiązany jeżeli do niego napiszesz dać Ci jakiś item na start, taka pomoc zaczynającym grę graczom, wiadomo [MOD] to nie jest jakiś typ z 50 lv...

35517.png

35512.png

23471.gif

35043.png

35320.png

35417.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...