Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odzyskanie ID/PIN Kbot CC

TempyZgredek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Przeszperałem forum, odpowiedzi niestety nie znalazłem, otuż:

Robiłem format dysku i musiałem ponownie zainstalować Kbot'a. Jednak mam problem z CC, gdyż nie pamiętam ID/PIN (moja wina, że nie zapisałem - wiem to). Trudno nastrzelać tych danych, gdyż zakładałem to konto na jabberze z jakieś poł roku temu, jak nie więcej.

Jedyną rzeczą, którą zapisałem, to mój CN z CC. I tu mam pytanie: Czy za pomocą CN, mogę wejść na swoje licencje? Miałem na tym CN 2 licencje i wierzę, że jakoś nie przepadną.

Jedyny mój pomysł to:

Logicznie myśląc, założyłem nowe konto na Jabberze i dostałem nowy CN. Czekam na aktualizację serwerów poczym wklepie darmową licencję.

Czy ta darmowa zostanie przyporządkowana do mego ID czy CN? Jeżeli do ID, to możliwym -chyba- jest że oprucz tej licencji odnajdzie również obie stare licencje, wkońcu są przyporządkowane do tego samego ID, dobrze myśle?

Jeżeli ten sposób na odzyskanie licenjcji, wg was jest mało prawdopodobny, to licze na wasze pomysły:)

pzdr

Opublikowano

Spoko powinno zadziałać nowe konta na jabber... po stronie kbot'a licencja jest przypisana do ID konta. Testowałem to kiedyś i działało.

Opublikowano

Luzem, ja straciłem licencje dawno, teraz w ogóle w kbotaCC wpisałem byle co, CC jest offline, a Bocik dalej lata. Stracisz tylko możliwość przenoszenia tel licki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...