Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]BuG

majki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to tylko ja tak miałem ale zbugował mi się event walentynkowy. Tzn. ukończylem ten event wczoraj , zrobilem reloga i kile zaczely nabijac sie od nowa , co wiecej jak wbilem 100 kili [k1] 10 days . dni sie skumulowaly w wyniku czego otrzymalem k1 na dni 19 =)

Opublikowano

Jest to błąd g1. Każdy może powtarzać event.

#

Skoro by tak było to w notce głównej nie pisaliby, że można wypałnić 1 raz.

Poza tym ostatni evet również był jednorazowy...

32354141673387527780.png

Opublikowano

Właśnie tak tak samo jak up to na pewno nie jest Bug ponieważ g1 pewnie specjalnie zrobiło tak żebyśmy mogli powtarzać event na przykład z mojej strony to dobrze ponieważ nie którzy gracze nie mają żadnych broni graja Podstawowymi a taki event mogą nabijać kille + dostawać bronie :)

To4KJ.jpg

Sygna by DJ

Opublikowano

Nie prawie każdy event mozna poprawiać w sumie zawsze było że tylko raz pisało completed i koniec...czasem był bug że pisało 0 na 100 ale i tak sie nie nabijały może wprowadzili nowość:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dużo eventów można powtarzać na nowo. Np ze śnieżkami można było ze aż do dzisiaj mam te rogi, nos i ciastka xD. Ten też można ale bug to nie jest. Wszystko zależy od G1 czy można czy nie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...