Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Land Of Death

I Need Moneeey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

trzecieurodziny.gif

Trzecie urodziny nostale.pl

Jak już wiecie nasze nostale.pl obchodzi 3. urodziny już jutro (11 luty) ciekawicie sie co oni dla nas szykują (ja tez sie ciekawie;)). Ale już dali nam informacje, że bedzię otwary LoD.

LoD będzie otwarty 10-14 lutego 2012 roku, kanał 2,3,4,5. Start godz.17.00 DH:18:30 Koniec godz. 20:00.

PS: możecie też pisac w tym temacie z prośbami o podexpienie, o poszukiwanie fam itd. (Ja nie podexpiam i nie załatwiam fam). Jakieś propozycje do tematu?, cos zmienic?. Pisz do mnie ;)

Dziękuje i Pozdrawiam!! ;)

nostaletori.png

Gdy będą nowe informacje napewno zedytuje temat i napisze co i jak. :)

Fotografie są z głownego tematu nostale.pl

EDIT@@

Uwaga! Exp event 300% aktywny na kanalach 1,2 i glacernon

Na ch2 lod jest wylaczony z powodu event exp!

70hs.png
Opublikowano

Hm... ja bym prosil jakies Fam jakby ktos mogl mnie wziasc na LoD'a bo dopiero zaczne gre na new charu ;( ostatnie mi ktos ukradl ;(

Chyba ze dalej bd grac na moim luku 59lvl ^^xD

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Opublikowano

Nikt was nie da sorki ale taka prawda nostale to dzieciarnia Telefonu więc dacie pewnie z 5kk to was podexpią a tak to wiecie .....

Podexpił bym was moim wojem ale fam was nie da bo +80

emllbGFrUExfX19ldW5lX19fNTMyX19fTlVMTF9fXzRfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzlfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Zmien to bo exp na lod nie bedzie takiego

exp wiekszy jest kanal 1 , 2 i glaca.

Ja sie na poczatku w moim temacie pomylilem pozniej myslalem ze mnie ch*j strzeli jak zobaczylem ze lod tylko na ch 3,4,5 czyli wiekszego expa na lod niema ;) nie dosc ze lod nie mamy to jeszcze nam zaluja -.-

[url="http://board.nostale.pl/board1-nowo%C5%9Bci-i-og%C5%82oszenia/board2-gra/board192-informacje-i-nowo%C5%9Bci/63948-trzecie-urodziny-nostale-pl/"]http://board.nostale.pl/board1-nowo%C5%9Bci-i-og%C5%82oszenia/board2-gra/board192-informacje-i-nowo%C5%9Bci/63948-trzecie-urodziny-nostale-pl/[/url]

- tu macie 2 post zlosnicy na czas eventu expa na kanale 2 nie bedzie LoD. a na kanale 1 nie ma wcale LoD ;). a teraz niech pomysla co zrobili jak 80+ co w fam jest z 40 osob sie rozdziela na 3 kanaly ? poexpione ;p

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

To to nawet ktos nie znajacy forum/MPC wie bo GM pisal w nt ze aktywowano exp 300% ;)

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...