Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]SVD

Mis_Yogi

SVD  

51 użytkowników zagłosowało

1. 1. SVD Op?aca si??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tydzień temu była w przecenie wraz z m95 więc czemu nie kupiłes ? tak bez deala to nie opłaca się

//Nieregulaminowa sygnatura - za duży rozmiar, .gif.

Opublikowano

ja polecam tą jedną z pierwszych ( za 145bf, po starej cenie) ma 5 pocisków w magazynku ale damage takie same jak svd.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

ja polecam tą jedną z pierwszych ( za 145bf, po starej cenie) ma 5 pocisków w magazynku ale damage takie same jak svd.

Nie ma takich samych obrażeń na 100%.

Opublikowano

@Deco12 -Tak jak w poprzednich postach, lepiej zaopatrzyć się w bronie typu Uber/Super, różnią się wyglądem, odgłosem, ceną i tak dalej... lecz jeżeli pytasz to ci odpowiem SV-98 z Zimowym Kamuflażem bym wybrał.

10906.png

Opublikowano

Ja proponuję poczekać bo teraz mają być ogromne promocje :D ja osobiście poczekałem i warto było zamiast uber rudolfa kupiłem M16 i to 3 razy taniej, poczekałem jeszcze i kupiłem pozę za 169 foundsów poczekam jeszcze i znów mnie coś miło zaskoczy :]

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

WKR... ta jedna z pierwszych to syf...

Jedynie jakaś Uber..

Niby czemu syf? Ja ją kupiłem na moim snajperze i jakoś dobrze mi się gra w head'a siada po 30-40 a z przebijającym spokojnie po 68 nawet :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...