Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Destiny, zadanie cienia z 1k PU

MacR4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak stwarzamy cienia, jest zadanie w Juno za 1000 SP. Podobno jest ono wielokrotnego użytku, ile można na nim zebrać PU (czy lepiej z paskiem czy innym wspomagaczem)?

Opublikowano

o ile wiem tego Q ma sie od 90 do 110.. wiedz mozesz je robic ile razy CI sie podoba i kiedy tylko chcesz :> Najlepiej ? Pasek chyba wtedy 3k daje.. Pozdrawiam Licze na +

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Niestety gdy odbieram go z 4 paskiem na PU, zamiast dodawać mi tego PU, odjęło mi xD. Tak że więc jak na razie odbieram na czysto, ale może macie coś do odbierania co by działało...?

Opublikowano

Musisz kupić set na PU wtedy dostajesz 50% więcej PU set kosztuje 199 cash. Z tym setem dostaniesz 1,5k PU.

a12cd1fa72f4efee9e9c6c4b105d8e65.jpg

Opublikowano

nie wiem po co komu jakieś robienie questów... Ja mam cienia 106 lvl all skile i jeszcze zapas 4-5k pu ciągle expie pu samo wpada, jedynie trochę pobiłem na bloku bo zbierałem PG na gildie. Ale to trwało tylko parę h.

Opublikowano

nie wiem po co komu jakieś robienie questów... Ja mam cienia 106 lvl all skile i jeszcze zapas 4-5k pu ciągle expie pu samo wpada, jedynie trochę pobiłem na bloku bo zbierałem PG na gildie. Ale to trwało tylko parę h.

Za 4-5k PU to skille będzie trzeba wykupić. To nie wystarczy, bo potem niedofarmisz wystarczającej ilości.

Opublikowano

Zanim wyjdzie się z tomba to będzie duży zapas pu...

Wybacz ale ja nie będę siedział w tombie do 110lv

Opublikowano

gra ktoś na tym serwie? nikogo z pl nie zauważyłem wszyscy po angielsku -.- mógłby ktoś podać nazwy tych formułek do zapisywania teleportu i do teleportowania itp?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...