Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] CA się nie odpala?

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, grałem w ca i zagrać chciałem ponownie, pobrałem CA no i odpalam jak zawsze i cóż HS się laduje a dalej dupa. Nic więcej. Ma ktoś rozwiązanie problemu?

Filmik:

http://youtu.be/3KQEerytxiE

W tle tv xD

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@up

Próbowałem ;). Była to pierwsza czynność jaką zrobiłem ;].

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@up

Próbowałem ;).

P.S. To pierwsze odpalenie po formacie ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Masz jakieś hacki na kompie? Może są wykryte i nie idzie dalej, wyłącz antywira i zaporę, nie zaszkodzi spróbować, mówisz że komp po formacie, może instalka się źle pobrała bądź przy instalacji coś poszło nie tak? Jak nic co wcześniej napisałem nie pomoże, to spróbuj reinstal gry, w ostateczności pobierz nową instalkę.

Opublikowano

@up

To że mam Windows Developer Preview nie powinno chyba większego znaczenia. Co do zapory wątpię by to miało jakieś znaczenie co do antivira to brak :). To był HardFormat komp czysty jest i żadnych czitów ani nic.

@@@

Reinstall nic nie dał :/.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@ref

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jakoż iż wahałem ci Coś doradzić,ale inni mają ci w dupie to szukajmy rozwiązania.:)

Ja bym jednak kombinował że instalka ma jakiś błąd i bym ją ściągnął.Próbowałeś?

A przedtem ci śmigało na Windows

Developer Preview?

Opublikowano

Tutaj może pomóc podmiana swojego pliczku Engine.exe np z kogoś innego .

Ja miałem kiedyś identyko problem i właśnie moja metoda pomogła nie tylko mi , ale wielu różnym osobom ;)

9368_gold.png

Opublikowano

@up

Możesz zapodać swój? :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up

Nie pali :/. Nadal nie odpala

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Widzę że problem jest niezły...

Powiedz mi , czy po ładowaniu HS nadal Ci proces zostaje w menedżerze zadań ?

Bo to tak wygląda jak by Ci on zamykał program odrazu...

Zrób tak , jeżeli Ci się chce.

To :

1.Doinstaluj dodatkowy system ( na inną stacje , i tam sprawdz tą właśnie instalke , zaużmy zainstaluj tam Win. 7 ;D i dasz znać )

2.Albo zmień sys. oper. , może to coś da..

Jeszcze jeden pomysł ;)

Wgl. z jakiej Ty to strony pobierasz o.O

Tam jest kilka mirrorów , próbuj pokoleji , albo z neta pobierz Combata z patchem 66-67 ( to raczej ten najnowszy ca ) ;D

O ile chcesz się aż tak poświęcić dla tej gry , twój wybór ^^

--------------------------------------------------------------------------------- EDIT

No niby większego znaczenia nie ma , tylko że to jest Beta niby 8 xD

A CA nie jest kompatybilny do tego systemu pewnie ;D

Haha i dla tego pewnie nie dziabie Ci gierka xD

Obczaj to ^^

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@up

Wszystkie programy mi śmigają ładnie oprócz CA :/. Heh, nie wiem czy jest sens instalować nowy system dla CA tylko -.- ... Pobieram z

http://en.combatarms...load/GameClient więc wątpię że nie działa ;). Tak odpalam CA ładuje się HS i nie ma go w procsach ani nic później ;/

@down

Lol, koleś nie wie ocb i spamuje że lajk xD

1390144171-U592769.png

Opublikowano
Tak odpalam CA ładuje się HS i nie ma go w procsach ani nic później ;/

No więc nowy sys. jedyne co może wskrzesić tą gre..

(Teoretycznie)

Nie jestem informatykiem czy jakimś specem od gier.

Ale ...albo coś z grą jest ^^ albo system.

Jeżeli masz neta i wene , pobieraj się zkąd da , i naprzemiennie instaluj na stacjach np.Raz na C , raz na D .

Co do mirrorów , tam jest taki torrent z tego polecam abyś pobrał ;D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Tej -.- ... Rozwiązanie jest chyba banalne, wystarczy zainstalować .net farmework 3.5.1 :D. Bo nie mogłem tego wcześniej zrobić a widzę że Simsy siory nie działają a z tego co wiem .net 4.5 nie ma chyba paru rzeczy które ma 3.5.1 ;). Ok, dam edita później i powiem czy działa( heh że to może być tak banalny powód :D)

@edit

Fk, nie działa ;/.

1390144171-U592769.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ref

1390144171-U592769.png

Opublikowano

odpalasz jako admin? folder masz zainstolowany tam gdzie instalka chiala? czy gdzie indzej masz? bo ja mialem taki sam problem z GA to koles mowil ze muszi byc na domyślnym miejscu

Opublikowano

@up

Wydaje mi się że to bujda ale zobacze ;].

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ludzie nie żebym się rzuca czy coś...

Ale się wyraźnnie powtarzacie.

......

Ale CI zależy na tym ^^

Próbowałeś co Ci mówiłem ;D ??

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@up

Zależy bo mam braki w rozpierdalaniu wiary xD. Taaa.. oprócz formata, właśnie pobieram od nowa CA może to coś da ;).

SS z pobierania:

zuxs.jpg

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...