Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5 slot Silver Premka

stomba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli w premium silver masz 5 slot to nie ma możliwości kupna 5 slota. Tak samo jest z goldem.

ja po kupnie silver na 30dni też mam 5slot w moich itemkach...

więc nie wiem w czym problem o.O

jak mi sie skończy to też zamierzam kupić 5slot na kolejne 30dni :)

graphic.png

Opublikowano

Chodzi mu o to czy moze kupic slot przed skonczniem premki .

Oczywiście że może .

wystarczy przed końcem premki usunąć slot i kupić go na 30 dni za 22000 dinar , najlepiej zrobić 1 dzień przed końcem i będziesz miał w ten sposób slot na kolejne 30 dni ;)

Opublikowano

W goldzie jest tak ze 5 slotu nie ma w inventory, ale jezeli kupisz silvera o on jest, a wiec jesli go usuniesz przed koncem premki to owszem kupisz na kolejne 30 dni ;)

Opublikowano

W goldzie jest tak ze 5 slotu nie ma w inventory, ale jezeli kupisz silvera o on jest, a wiec jesli go usuniesz przed koncem premki to owszem kupisz na kolejne 30 dni ;)

Bo w goldzie 5 slot masz wbudowany w postać a tutaj w silverze to tak jakbyś go po prostu kupił

Opublikowano

Popatrz ja miałem tak Mialem silver 30 dni po 2 dniach silvera kupilem 5 slot premium sie skonczylo i mialem slota na 2 dni jeszcze i to sie skonczylo i mialem 5 slota Z k1 w tle a moglem z tym grac moglem podczas rozgrywki wyciągać i nadal moge a premium i slot sie skonczył ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...