Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Dla poczatkujacych

areq94pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,akurat dzis znalazlem troszke czasu wiec postanowielm zrobic tuta dla poczatkujacych.Ma on pomoc nowym graczom w wyborze broni itp.To zaczynamy.

1.opis postaci

2.bronie na dobry poczatek

3.bonus :)

4.bronie na 8 slot (gold, camo itp) i retaile

1.postacie

W warrocku jest 5 klas posatci takich jak : Engineer ,Medic ,Assault ,Sniper ,HeavyTrooper.

Engineer: Mysle, ze jest to postac latwa do gry. ma on bronie raczej lekkie, moze stawiac miny m14 po wejsciu w ktore zostajemy ogluszeni i nasze sp jest zmniejszane do 0 (czyli nie mozemy biegac jedyny jest engineer bo jesli nim wejdziemy w taka mine to zostanie nam polowa sp) az do konca rundy.Posiada klucz ktorym mzoe naprawiac pojazdy

Wyglad

71784115.jpg

2.medic. Jest to mysle ze najlepsza postać jak na początek ponieważ może się leczyć. można dokupić medic box'y które jeszcze szybciej regenerują hp.

wygląd

60341289.jpg

3.Assault. jest to bardzo dobra profesja,posiada granaty,moze posiadac bonie lekkie jak i karabiny maszynowe.Postac Dobra jak na poczatek gry

wyglad

70226365.jpg

4.Sniper . Ta postac wymaga od nas niewielkiego doswiadczenia, ta postacia nie biega sie po claej mapie lecz sie staji w 1 dobrym miejscu gdzie widac duza czesc mapy.Nie posiada karabinow lecz snajperki bronie te sa wolno stzrelajace i maja malo amunicji lecz sa celne i zadaja duze ciosy. Postac ciezka dla poczatkujacych

wyglad

17903076.jpg

5.HeavyTrooper jest to posatc ktora posiada bardzi ciezkie bronie takie jak wyrzutnie raket czy karabiny, raczej postac nie nadaje sie na tyb gry CqC.Postacia na poczatek gra sie ciezko

Wyglad

50648900.jpg

Teraz przedstawie Wam zestawy broni na poczatek

Engineer

Medic

Assault

Sniper

HeavyTrooper

Teraz obiecany Bonus.

Aby nie tracic realnych pieniedzy na gre polecma robic reklamy na PlaySpanie tu prosze link do poradnika

http://www.mpcforum.pl/topic/111624-playspan-poradnik/

Jesli zarobilismy troszke wirtualnych pieniedzy ( G1) i kupilismy premke to polecam takie oto zestawy broni

Aby nabyc 5 slot musimy miec premium.

Engineer

Medic

Assault

Sniper

HeavyTrooper

bronie na 8 slot (gold, camo itp) i retaile

Jak to Mozliwe ze gracz mial bron na 8 slocie?

otóż jest to możliwe po przez Kupienie specjalnej edycji broni takich jak Gold,cammo lub retailu

Co to jest retail?

retail jest to bron ktora zakladamy na 8 slot,ta bron jest na zawsze.Gdy mamy retail na koncie gratis otrzymujemy ciekawe przedmioty na 8 slot zaleznie dla jakie preofesji jest retail. Jesli mamy retail np dla Assaulta to wszystkie inne postacie otrzymaja na 8 slot (engineer,sniper,heavytrooper) Smoke granade

Medic otrzymuje medic kit 2

Mój poradnik dobiegł końca.Zestawy broni są zestawione w moim guście.Myślę że komuś mój poradnik się przyda :D

Ps:Panie Moderatorze jeśli Pan moze to zdejmie Pan % co łaska ;D

Pozdrawiam,Areq94pl

edytowano dnia 10.02.2012(dodano 4 pkt)

Opublikowano

Poradnik ładnie i przejrzyście napisany. Było trochę podobnych poradników ale myślę, że im więcej poradników tym lepiej dla innych i forum robi się lepsze.

Masz Like za robotę.

Opublikowano

4.Sniper . Ta postac wymaga od nas niewielkiego doswiadczenia, ta postacia nie biega sie po claej mapie lecz sie

staji

w 1 dobrym miejscu gdzie widac duza czesc mapy.Nie posiada karabinow

lec

sniperki

(może lepiej snajperki ?

) bronie te sa wolno stzrelajace i maja malo amunicji lecz sa celne i zadaja duze ciosy

(lepiej napisać DMG

:))

. Postac ciezka dla poczatkujacych

Tak to tut może być :P

co do broni dla snipera to lepsze od AI_AW jest PSG ;)

dla początkujących nawet wskazana jest PSG, a co do Tac to lepiej tam dać smoka

mógłbyś jeszcze dodać o tym że jest coś takiego teraz jak GOLD bronie na 8th tańsze od normalnych ;)

do tego dopisz że żeby mieć 5th trzeba mieć Premium

lepiej niż do playspan mogłeś dać konkretnie na G1 bo jednak na PS trudniej robi sie g1 niż zrobić po prostu na gamersfirst.

graphic.png

Opublikowano

jak up powiedzial, to z ai aw, to chyba zart. Jest slabe, zwlaszcza na cqc, za to psg na tym trybku wymiata :)

10 more

Opublikowano

Dla mnie za dużo kolorków i takie oczojebne jest :D No ale jako tut to jest gites. Łapaj like.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Nie wiem czy mi się przyda bo ja już to wszystko umiem no ale dla tych "Świeżych" Graczy się Przyda Lajk

To4KJ.jpg

Sygna by DJ

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Popraw błąd - "mzoe" tego słowa raczej niema w polskim języku. Za dużo kolorów. Gdy jest nowe zdanie pisz wielką literę. Co to znaczy claej? Możliwe , że się czepiam ale sam kazałeś na pw oceniż

xtiger54.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...