Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Error

wojgi6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziś mam od 16 Error Code = -2,10060 .pytanie czy CA u was chodzi teraz ? szukam sposobu na hardware bana i moze dlatego mam Error.

Opublikowano

"

Ten kod oznacza, że nie udało ci się pobrac gry, często jego przyczyną jest przeciążenie łącza oraz jego niestabilnośc.

Nie ma bezpośredniego rozwiązania tego problemu, najlepiej spróbuj ponownie za kilka minut, jeśli to nie pomoże sprawdź czy twój antywirus nie blokuje Combat Arms Downloader. Jeśli ciągle masz problem pobierz Combat Arms z jakiegoś zewnętrznego źródła."

u mnie śmiga ca

Opublikowano

CA teraz normalnie działa, rano była jakaś nieplanowana konserwacja, ten kod oznacza, że nie udało ci się połączyć z serwem CA, jak dalej to wyskakuje, to spróbuj znowu za jakiś i zgaś antywira.

@up szybszy, net mi zamula

Opublikowano

Jakiego masz anty wirusa ?

Nie wiem co to ma do rzeczy gasi anty virusa i kolejna opcja wyeliminowana.

CA normalnie działa. Walnij reinstalla.

szukam sposobu na hardware bana i moze dlatego mam Error.

Może coś grzebałeś w folderze z grą i dlatego masz error ?

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

dobra jest tak.zainstalowałem program Securiti Kiss.jak mam odpalony ten programik to jest Error Code.bez tego programu odpala mi CA ale jest banik.widziałem na youtobe jak gość ma bana w CA,potem odpala ten program i zakłada nowe konto .odpala CA i się normalnie loguje na nowym koncie.może coś żle zrobiłem.dalej próbuje.

Opublikowano
zgaś antywira.

Nie można zgasić antywirusa ... zgasić możesz coś co się pali...

@topic.

Pobierz CA od nowa, pewnie nie wypakowało Ci jakiegoś pliku i siejesz zamęt...

jeśli znasz angielski (ew. użyj Translatora) to poszukaj info o tym error code w sieci, większość z nich jest opisana.

Opublikowano

Nie można zgasić antywirusa ... zgasić możesz coś co się pali...

@topic.

Pobierz CA od nowa, pewnie nie wypakowało Ci jakiegoś pliku i siejesz zamęt...

jeśli znasz angielski (ew. użyj Translatora) to poszukaj info o tym error code w sieci, większość z nich jest opisana.

Lenart nic nie rozumiesz z tego co pisałem.ten Error jest opisany na Nexonie.występuje jak nexon robi upek lub coś naprawia i jest przerwa.reszte pisałem wyzej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...