Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Free g1

Cieja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od wielu graczy słyszałem, że mają g1 za reklamy. Koledzy też tak mówili, lecz nie chccieli nic na ten temat mówic. Wytłumaczycie jak zarobic g1 za darmo ?

Opublikowano

znowu chaos i totalny nie ogar z odpowiedziami -.-

wchodzisz www.warrock.net, logujesz sie > Marketplace > Get G1 For Free > i tam masz reklamy, robisz reklamy tak po 1-200 punkty

(nie rób tych za 3k bo i tak nie wejdą ;))

graphic.png

Opublikowano

wchodzisz www.warrock.net, logujesz sie > Marketplace > Get G1 For Free > i tam masz reklamy, robisz reklamy tak po 1-200 punkty

zapomniałeś dodać o zmienieniu ip

możesz je zmienić przez programy takie jak hotspot shield, real hide ip, hide my ip, aol (dużo konfiguracji)

Pomogłem?

to się ciesz bo nie zależy mi na like itp :)

Opublikowano

Po pierwsze nie chaos z Odpowiedziami... tylko domyślny człowieku domyśl się że Na PlaySpanie częściej reklamy dochodzą...I jeżeli zmienimy ip to nawet są powyżej 200 pkt na playspanie..A na stronce warrocka rzadko dochodzą.

Opublikowano

Po pierwsze nie chaos z Odpowiedziami... tylko domyślny człowieku domyśl się że Na PlaySpanie częściej reklamy dochodzą...I jeżeli zmienimy ip to nawet są powyżej 200 pkt na playspanie..A na stronce warrocka rzadko dochodzą.

popatrz chociaż na mpc ile jest tematów o playspan a ile o g1... na forum masz 90% pewności że ci jakaś wejdzie ;)

poza tym jak dla mnie łatwiej zdobywa się bezpośrednio na gf.

a co do programów to najlepiej HotSpot Shiled jest za darmo w porównaniu do innych programów.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...