Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Struktura CPlayer

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

struct CPlayer
{
char geoning[996]; //0x0000  
float x; //0x03E4  
float z; //0x03E8  
float y; //0x03EC
};

//by Geoning

To jest struktura na pozycje. Jeżeli dalej pójdzie mi tak dobrze, może uda się zrobić GPS'a.

To będzie coś w stylu map hacka.

Pointera nie podam, bo się zmienia xD

Opublikowano

co masz na mysli mowiac gps ? :D cala mapa odslonieta?

Jeżeli pozyskam poprawne pozycje moje, może uda mi się znaleźć pozycje przeciwników...

W ten sposób, mam zamiar stworzyć "kompas" który będzie pokazywał gdzie jest najbliżej przeciwnik.

Opublikowano

To ja też życze powodzenia, ale znając życie jeśli to zrobisz i wstawisz nowy temat do downloadu to masa dzieci typu "hackujcie sobie metina" sie znajdą

mca.png

mca.png

Opublikowano

Najwygodniej by było gdyby jakieś czerwone kropki bądź coś w tym stylu wyświetlały się na mapie ;)

Ale i tak życzę powodzenia bo z tego co wiem jeszcze nikt czegoś takiego nie napisał.

Ps.Zajrzyj pw

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

No widzę coś się dzieje w stronę hacków do lola :) tak trzymać :P Trzymam za Ciebie kciuki aby Ci się udało osiągnąć cel ^ ^

Opublikowano

Czesc

Geo z tej strony Arczi...

Sluchaj ja juz widzialem gdzies to zbieg okolicznosci oO?

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Ten ,,kompas'' bedzie pokazywal tez ukrytych wrogow? np. twitch na stealthu.

Tak

Czesc

Geo z tej strony Arczi...

Sluchaj ja juz widzialem gdzies to zbieg okolicznosci oO?

Nie wiedziałeś tego, do WarRocka jest calkiem co innego, tylko wygląda tak samo. :)
Opublikowano

A tyle czasu LoL był bez cheatów... Geo, fajnie że sukcesy osiągasz, ale źle, że akurat w tej grze i w ten sposób... Trafią się nooby, które za wszelką cenę będą próbowały innym grę utrudniać, no i niestety, coraz częściej będzie można trafić na takich właśnie przez te hacki... Pozostaje tylko nadzieja, że większość ich używać nie będzie.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Jeśli będą jakieś testy to jestem chętny ^^

Tylko dlatego bym to chciał gdybym był na midzie i ktoś z bota topa lub jungli chciałby mnie zgankować...

No i przy okazji dobrze by sie psuło jungle przeciwnikowi ^^

mca.png

mca.png

Opublikowano

Według mnie tworzenie cheatów do LoLa to nie jest dobrym pomysłem, widać że Geoning próbuje wspomóc MPC biorąc sie za niego, ale jeśli ten hack będzie sprawny wkrótce wszelaka gra nie będzie możliwa, wejdzie jakiś noob z elo hell na rankeda i staty 25/0 ...

Ja sam bez wallhacka potrafie tak gościa skasować, że mówią że mam hacki czy coś, przykład , ww robi jungle a ja mu pantheonem pach z ulti , dobitka z e, i zabity. A potem masa wiadomości typu:wtf, hacker.

Nawet jeśli uda ci sie wykonać takiego cheata, prosze abyś tego nie publikował, mam nadzieje że wiele osób poprze moją prośbe.

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Geo wykonuje to co powinno być w tym dziale - cheaty .

Na tym forum nie powinniście oskarżać innych o bycie " noobem " , bo cheatuje .

Jeśli tak uważacie to idźcie z mpc . W każdym dziale powinny być jakieś cheaty . Gdyby ich tu nie było to po co dział LoL na mpcforum ?

Multi Player Cheats .

Geo dobra robota :> Kiedy zamierzasz zrobić publikacje tego " GPs " ?

Opublikowano

Z jednej strony to forum o cheatach, ale z drugiej... Mamy tutaj naprawdę wiele dobrych i uczciwych graczy, którzy nie znoszą cheatów. Liczy się tylko regulamin czy głos większości? Urokiem LoLa jest to, że liczą się głównie umiejętności i strategia, a program, który całą tą strategię ogranicza do patrzenia gdzie na mapie jest ktoś z małą ilością życia, to... No cóż, oby nie został publikowany nigdzie więcej.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Według mnie to nie będzie wiele dawało,ponieważ jakiś nieogar tej gry sobie tego cheata pobierze, to co mu da że będzie wiedzieć gdzie wróg sie znajduje skoro nie będzie umiał używać skilli przy tej postaci...

Jeśli to będzie dobry gracz to co innego, ale jeśli to forum o cheatach to znaczy że musi być o cheatach...

mca.png

mca.png

Opublikowano

Taa nie ma to jak hack dla 2 lvli bo nic kurwa sami nie osiągną lepiej kurv ściągnąć hacka i rozrypać tą grę ... Nawet jak by było głosowanie neosy by wygrały bo nie maja pojęcia o tej grze i chcą sobie kurv ułatwić . Geo wróc na minecrafta albo warrocka a od lola sie odczep . Bo tylko pomagasz neoskom

Opublikowano

Z jednej strony to forum o cheatach, ale z drugiej... Mamy tutaj naprawdę wiele dobrych i uczciwych graczy, którzy nie znoszą cheatów. Liczy się tylko regulamin czy głos większości? Urokiem LoLa jest to, że liczą się głównie umiejętności i strategia, a program, który całą tą strategię ogranicza do patrzenia gdzie na mapie jest ktoś z małą ilością życia, to... No cóż, oby nie został publikowany nigdzie więcej.

Zgadzam się, gdyby coś takiego otrzymało szersze grono odbiorców [nie uważam, że powinienem znaleźć się nawet w tym węższym, nie kieruję się w tym momencie zasadą "ja mam, inni nie mogą mieć, będę fajniejszy"] gra straci swój urok.

Według mnie to nie będzie wiele dawało,ponieważ jakiś nieogar tej gry sobie tego cheata pobierze, to co mu da że będzie wiedzieć gdzie wróg sie znajduje skoro nie będzie umiał używać skilli przy tej postaci...

Jeśli to będzie dobry gracz to co innego, ale jeśli to forum o cheatach to znaczy że musi być o cheatach...

Może i zoomhack nie daje tak dużo, ale to -uwierz mi- dawałoby.

Opublikowano

Zablokować logi to nie problem. One i tak nie są wysyłane do RIOTu bezpośrednio.

Obecnie służą jedynie do rozwiązywania problemów technicznych przy kontakcie z supportem.

Co do tematu fajnie, że chcesz coś zrobić, ale też nie popieram tej inicjatywy pomimo tego iż jest to forum o cheatach właśnie.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

No widzę coś się dzieje w stronę hacków do lola :) tak trzymać :P Trzymam za Ciebie kciuki aby Ci się udało osiągnąć cel ^ ^

weźcie ogarnijcie. jak jest fajna gra to muszą ją hackować idioci. -.- nauczcie się grać bez tego.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Geo dobrze to przemyśl, czy warto dalej nad tym pracować? Ja już teraz widzę skutki tego hacka, nawet sobie nie wyobrażasz jak to zepsuje grę, nawet tobie...

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...