Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q][Ankieta] Playstation 3 czy xBox ?

Konsole  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. PlayStation 3 czy xBox ?

• PlayStation 3
      25
    • xBox
      23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja na twoim miejscu wybrałbym PS3 a to dlatego że posiada lepszą grafike jest więcej graczy online no i jednak to playstation

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

@up haha to podaj różnice ^.^ smieszny jesteś na PSN jest tyle samo opcji co w xbox live (+ na ps3 masz darmową grę społecznościową playstation home) PS3 niszczy xboxa pod każdym względem i wku*wiają mnie takie fanboje co maja tylko xboxa i go chwalą ... lepiej zamiencie go na PS3 to zobaczycie rożnice ...

Naprawdę jesteś pojebany ..Skąd wiesz że nie mam ps3 ?

Tak dobrze nie mam , ale po co mam zmieniać , jak mój bart ma [który mieszka u mnie w domu]

Różnica jest ogromna ..

Fan boy ? Proszę cie ...FanBoyem nazywasz każdego kto woli coś innego niż ty ? ...BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

x

Opublikowano

japierdole jaki bezsensowny temat wiadomo ze jakis kid co ma xboxa powie ze jest lepszy a nigdy nie mial pada od ps'a w rece

moj wujek ma xboxa a ja ps'a i powie tyle

PS3 niszczy xboxa w grach fps

xbox niszczy ps'a w grach dla dzieci

wiec wychodzi na to jestes dorosly bierz ps'a

jestes dzieckiem lubisz przygodowki zabawy z kinectem bierz xboxa

zaraz znajdzie sie jakis pierdolony hejter i zacznie sie pluc ze pierdole glupoty ... a chuj mu w dupe niech placze.

Sony vs Microsoft powinno sie tak porownywac.

Opublikowano

Dokładnie nikt nie ma prawdziwych argumentów podważających to że xbox 360 jest lepszy, DVD napęd i trzeba wachlować płytami kolejny minus, za to ps3 ma napęd BD który mieści płyty nawet 20GB+ niepamietam dokladnie ile ale cos takiego, ma przeglądarke internetowa xbox nie ma, ps3 ma, ps3 nie tylko do gier ale i do multimediów filmów zdjęć muzyki, na PSS masa gier demówek avatarów wszystkiego, przyjaciele, możliwość rozmawiania z nimi przez kamerke ps eye to co wy pie*dolicie ze xbox lepszy przecież to smieszne... i wgl fanboy'owskie

To ja was proszę zastanówcie się zanim coś napiszecie bo to żałosne chwalenie sprzętu bo go masz i wydałeś na niego kasę to go trzeba robić królem...

RMCF

Opublikowano

Dokładnie nikt nie ma prawdziwych argumentów podważających to że xbox 360 jest lepszy, DVD napęd i trzeba wachlować płytami kolejny minus, za to ps3 ma napęd BD który mieści płyty nawet 20GB+ niepamietam dokladnie ile ale cos takiego, ma przeglądarke internetowa xbox nie ma, ps3 ma, ps3 nie tylko do gier ale i do multimediów filmów zdjęć muzyki, na PSS masa gier demówek avatarów wszystkiego, przyjaciele, możliwość rozmawiania z nimi przez kamerke ps eye to co wy pie*dolicie ze xbox lepszy przecież to smieszne... i wgl fanboy'owskie

To ja was proszę zastanówcie się zanim coś napiszecie bo to żałosne chwalenie sprzętu bo go masz i wydałeś na niego kasę to go trzeba robić królem...

Multi masz za free ;d drugi duzy +

Opublikowano

- ps3 posiada Mova

ktoś napisał że ps ma Mova.

niestety x360 też ma swojego ;)

tak posiada mova i wedlug mnie jest on dokladniejszy i lepszy czujesz w reku jakis ciezar a na kinect nic i machasz byle jak

i ta roznica cenowa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...