Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wasz wszystkich chciałem się dowiedzieć od pro bardziej ludzi różnych informacji o ECSRO bo mam kilka pytań. Wcześniej grałem na ECSRO ale passy dałem później koledze. Chciałbym znowu wrócić do ECSRO ale jest mały problem czy da się założyć konto :blink: Znajomi i ludzie z forum mi mówią tak, że na stornie oficjalnej ecsro jest register zamknięty, inni natomiast mówią, że na stornie ecsro da się założyć konto tylko, że trzeba czekać bo niby codziennie jest register otwarty tylko od jakiejś godziny do jakiejś tam a inni mówią, że konto na ecsro musisz założyć wchodząc na stronkę MYSRO i tam założysz bez problemu a inni natomiast mówią, że na MYSRO już konta na ecsro nie założysz :( Niech mi ktoś to wytłumaczy gdzie można w końcu założyć konto do ECSRO bo mi już wszyscy zrobili mętlik w głowie. Za pomoc odwdzięczę się jakoś na ECSRO o ile będę mieć jakieś konto :mellow: :(

Admin Cienia
Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to reg jest pozamykany, nie wierzycie to sprawdźcie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Własnie zrobiłem konto na Ecsro i ecsro fembria ;)

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

logiczne ze konto do ecsro sie robi na stronie ecsro a nie mysro -.- z tym otwieraniem od odz do godz to jestm podobno w mysro ecsro jest reg otwarty (ale czasami jednak sie nieda bo cos im niechce sie do bazy danych dodac konto albo wylaczaja rega -.- czyli jak nie idzie dzis zrobic to probuj jutro) ogolnie mowiac mozna zalozyc konto do ecsro