Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChinaMT2[PL] [DEDYK]

Kiddy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oto SS sklepów!

sklepychinamt2.jpg

homepage04.jpg

___ __ _ _ ____ ____ __ ____ __
/ __) / \ ( \/ )( __)(__ )/ \(__ )/ \
( (_ \( O )/ \/ \ ) _) / _/(_/ / / /(_/ /
\___/ \__/ \_)(_/(____)(____)(__) (_/ (__)

Opublikowano

Zna ktoś rozwiązanie mojego problemu??

http://imageshack.us...eztytuubvt.png/

Tyż tak mam ale pierdole juz to ;]

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Fajowy ;p zagram ;>

♥ Like thunder gonna shake the ground   

♪

Opublikowano

Chyba was głowa boli.. zmniejszcie ceny bynajmniej o polowe w IS'ie.. to jest serwer pvp 4fun a nie jak masz kase jesteś pro.. tak zróbcie, aby każdy mógł zakupić itemsy..

2qm2rty.jpg

Sygna Wykonana Przeze mnie!

Opublikowano

ehhh server fajny lecz epików nie da sie robić tylko z IS :-( , jakiś dzieciak podwędzi kome od starszych i ... Pro eq z IS i na wolnym jazda . Jeśli epiki będzie dało się zrobić chętnie zagram :-)

Opublikowano

@up. Dzięki tobie na pewno nie zagram. Tak jak mówisz dzieciak wyda z 100 zł na Item Shop kupi epika i ma wszystkich głęboko w dupie. Admini takim graczą dupe wyliżą byle tylko wydali te 30 zł na broń.

Opublikowano

A ja myslalem ze tu jest juz wszystko pieknie cacy, a tu serwer pod is , :<. Zrobcie by mozna te itemy robic w grze... W IS to zostawcie, ale jak ktos gra to niech sie czegos dorobi...

Teraz Musicie wybierac:

Gracze vs. Kasa, ktorej nie bedzie jak nie bedzie graczy

Opublikowano

Lol, myślałem, że jest OK a tu się dowiedziałem, że serwer pod IS. Założę się, że gdy już pokupują te bronie zbroje itp. serwer po prostu wyłączą :] Pozdro, nie ściągam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

aby była możliwość robienia epików przez graczy, Poza tym serwer ewidentnie pod IS'a robiony. Jak nie zrobicie mozliwosci epikow = nie zagram...

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

aby była możliwość robienia epików przez graczy, Poza tym serwer ewidentnie pod IS'a robiony. Jak nie zrobicie mozliwosci epikow = nie zagram...

Ewidentnie to serwer jest po części fake ponieważ przy kilku zakupionych itemkach z is zostanie zamknięty,i kto je zakupi będzie płakał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...