Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Archlord - Dupowanie Items !

dupper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Dzis przedstawię jak dupować Itemki w Grze Archlord.

Nie potrzeba żadnego program , itp. ..

Więc tak na jednej stronie znalazłem to :

To jest ukryta treść, proszę

To wszystko opisuje jak dupować ,ale to jest w J.Angielskim.

Więc po POlsku ;D

Kupujemy List u Merchanta , w prawym dolnym rogu mamy taki obrazek z listem . Klikamy tam ,potem wybieramy Mailbox i tam Klikamy Write Letter.

W 1 linijce wpisujemy nick naszej drugiej postaci .

W 2 Co tam chcemy ;D

Następnie w kwadrack (lewy dolny róg listu) wkładamy Item.

Następnie wyjmujemy kabel od neta (wypinamy od kompa) I klikamy szybko Send xx Razy . I Wkładamy Kabel .

Musiszmy to zrobić szybko ,żeby nas nie wywaliło z gry. Potem logujemy na postać "odbiorce" i Tak jakbyśmy mieli wysłać list tlyko tam juz będziemy miec naszą przesyłke,więc przed klinięciem na Open Letter ,save,confirm. Wypinamy kabelek od neta i kilkamy szybko na open I save na DWÓCH Listach ,lecz tak aby nie wywaliło nas z gry ;D Po dokonaniu Open adn Save 2x Wpinamy szybko kabel i powinno pojawić sie okienko item Saved 2x. ;D

To by było na tyle ;X

U mnie coś nie działa ,nie wiem czemu ;o

Pozdro i pisać czy sie udało !

Opublikowano

Sposob jak najbardziej dziala, bo taki sam zamieszczony jest na elitepvpers, ale dlaczego tak pozno, kiedy juz archlord codemasters jest mniej warty od shitu.

Opublikowano

heeh .. Po Polsku nigdzie niema ;p

Może Ty coś będziesz wiedział , jak wyśle się ten list to potem na odbiorcy można zapisać tylko jeden item (Bynajmniej ja tak mam) więc co na to poradzic ?Skoro juz każdy bd wiedzial ;p

Opublikowano

Mam ten sam problem co dupper wysle 2 wiadomosci z tym samym itemem ale moge pobrac tylko 1 jezeli ktos zna odpowiedz na to jak sobie z tym poradzic byl bym bardzo wdzieczny na priv xDD

Opublikowano

Ja mam tak samo, czyli najwidoczniej ten sposób na dupowanie wymaga jednak jakiegoś hacka, czy coś... po innego powodu nie działania nie widzę ;/

• Dodaj nową pozycję...