Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kopia gry

ToGeEsT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Chcialbym zagrac w tf2 ale mam strasznie wolnego neta i gre bede pobieral ok.10 dni.

Mój kolega juz pobral to gre i mam pyt:

1.Czy da sie ja skopiowac na plyte i na swoim kompie wrzucic?(I czy sie zmiesci na plycie dvd 4 giga)

2.Czy przegrywac na plyte instalke(jezeli jest) czy spakowac folder gry.

3.Gdzie znajduje sie folder w którym zostala pobrana gra.

Mozecie mi wyjasnic co zrobic zebym mial ta gre u sb na kompie ale przegrana od kolegi.

Daje like i 5 w profilu.

Gość Pexior05
Opublikowano

LOL 10 dni?!

Człowieku, nikomu się tak nie ściąga. Jakiego masz neta tzn szybkość ?

tego co wiem, nie da się w żaden sposób tej gry "przegrać". (mogę się mylić, i się na pewno mylę)

Trzeba pobierać. A więc zasysaj synu.

Opublikowano

10 dni?

1kb/s byś ściągał chyba krócej..

Ściągnięte spróbuj przegrać na pendrive, nie gwarantuje że się uda..

Opublikowano

Tak da się. Gra zajmuje ok. 10 GB, więc polecam pendrive'a zamiast babrania się z płytami. Tylko musisz skopiowac odpowiednie pliki. Oprócz tych w folderze 'team fortress 2' są jeszcze pliki znajdujące się w Steam-> steammaps. Skopiuj je, wklej u siebie w odpowiednie miejsce, Steam sam sobie wszystko ogarnie

Opublikowano

Nie kopiuj steamapps, ponieważ nie zawsze może się to udać. Lepszy sposób do zrobienie kopii zapasowej. Steam -> Utwórz lub przywróć kopię zapasową gry, tam dalej zaznaczasz Team Fortress 2, i robi się kopia - możesz ją nagrać na pena lub płytkę. Plusem jest to, że zmniejsza się pojemność gry, to 10 GB kompresuje do około 6 GB.

Opublikowano

Czyli masz internet 128 kb/s. Kto jeszcze utrzymuje taką prędkość?

Zmierz swoją prędkość łącza na speedtest.net, może nie warto odprawiać tych wszystkich cyrków z kopiowaniem na płyty.

Moje życie się zmieniło odkąd mam IBot'a

serwerlagujezwalnajavep.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...