Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Warn - a Kbot ?

LoveBugpoint

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

chciałem was zapytać co poczynić bo dostałem 1 warna na dobrym koncie z 27lf4 no i chciałbym zacząć teraz ładować na MHH i przestać bocić.

Moje pytanie jest takie - czy jeśli będę używać KBota do robienia wrót to także mnie złapią ? ?

Opublikowano

Witajcie,

chciałem was zapytać co poczynić bo dostałem 1 warna na dobrym koncie z 27lf4 no i chciałbym zacząć teraz ładować na MHH i przestać bocić.

Moje pytanie jest takie - czy jeśli będę używać KBota do robienia wrót to także mnie złapią ? ?

oczywiście,mogą Cię złapać,ale szansa jest mniejsza,bo nie będziesz dużo czasu spędzał na bocie ;-)

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

oczywiście,mogą Cię złapać,ale szansa jest mniejsza,bo nie będziesz dużo czasu spędzał na bocie ;-)

Chodzi mi o takie cos: dziennie - Alfa i beta

malusio wrotek żeby nie poszedł następny

Opublikowano

Za wrota bot jest nie wykrywalny , no bo jak ? Też se moge robić takie orbitki i nie mają prawa mnie wykryć. A jak dostaniesz warna , składasz reklamacje do supportu.

Możesz sellnąć konto , możesz też bocić 24/h tu zacytuje przykład optimus prime. Jasio boci 24/h , a stasio 10/h. Zarabiają po 2k na godzine. Oboje po miesiącu dostali warna. Widzisz różnice ? Jasio będzie miał na koncie 1kk uri , a stasio paredziesiąt tysiecy.

Opublikowano

Za wrota bot jest nie wykrywalny , no bo jak ? Też se moge robić takie orbitki i nie mają prawa mnie wykryć. A jak dostaniesz warna , składasz reklamacje do supportu.

Możesz sellnąć konto , możesz też bocić 24/h tu zacytuje przykład optimus prime. Jasio boci 24/h , a stasio 10/h. Zarabiają po 2k na godzine. Oboje po miesiącu dostali warna. Widzisz różnice ? Jasio będzie miał na koncie 1kk uri , a stasio paredziesiąt tysiecy.

nie prawda,ja dostałem bana za alieny,a czemu?przecież mogę sobie orbitować sam,skrypt tak czy tak sprawdzi,nie ważne czy robi się wrota,zbiera boxy czy bije alieny,i bot niemoże być "niewykrywalny" na wrota

Opublikowano

Ale człowieku , pojmij że bot specyficznie bije alieny. Jeśli bijesz 24/h alieny to dostaniesz bo nikt tyle nie bije.

bociłem 5h na dzień,więc mi nie wmawiaj..a na 2 koncie 2h i też dostało

Opublikowano

bot to bot niewazne ile i jak zmniejsza sie ryzyko jesli sie boci "z glowa" ale jeslli skrypt wylapie nas to i tak warn lub perm ! wiec nie istotne czy tylko wrotya czy tylko alieny czy inne badziewie! pzdr

alanczrntzg_zmniejszacz-pl_652783.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...