Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] MinecraftSP

Igluskas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mianowicie mam problem z minecraftemSP, gram sobie i wyrzuca mnie w grze na singleplayer oraz na multiplayer. Żaden błąd mi nie wyskakuje oprócz notatnika w którym piszę coś o javie reinstalowalem jave oraz nie pomoglo mam najnowszą wersje javy 7.0 Proszę o pomoc jeżeli ktoś wie dlaczego mnie wyrzuca. PS wszystko w opcjach mam na mini, ponieważ mam slaby komputer. ;p

jmm0xku1w3y4.png

Opublikowano

Możliwe że kiedyś tak miałem.

Próbowałeś Force Update? Może to przez jakiś program lub virus, wiem bo sam miałem niedawno setki wirusów i MineCraft mi się wyłączał - teraz to już nie problem, mam antywirusa.

Więc, zeskanuj system porządnym anty-wirusem i spróbuj "od nowa wgrać" MineCraft'a poprzez Force Update. Możliwe że pomoże.

Ps : nie jestem tego pewny, lecz możesz wyczyścić przez np. Odkurzacz system. Myślę że to coś da, bo zapewne masz wiele śmieci na kompie ;>

challenger.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...