Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Metin bot 5,7(zobacz)

voio77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy Forumowicze

Stworzyłem jedynego w swoim rodzaju bota do metina jest nie wykrywalny

ma swoje cechy takie jak:

-skilhack

-moblock

-speed atack

-speed walk

-exp(sam expi)

-zmieniacz bonów

-czyta kamyki i ku

Bota wstawie za pare dni bo już go kończe robić ocencie czy dobre funkcje ma czy coś dodać

Opublikowano

Bot będzie działał pod każdą wersje metina.

Bedzię działać na pl i privie.

Prosze pisać co mam dodać do bota każdy pomysł bedzie wynagrodzony +

Nie wstydzić się Pisać

Opublikowano

Wstaw choćby bete i będzie dobrze. Wielu już mówiło o ich prro botach. Nie uwierzę dopóki nie zobaczę.

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

Już nie mogę się doczekać :D

25tj035.gif

Im dłużej człowiek zagląda w otchłań...

...tym otchłań coraz bardziej zaczyna zaglądać w niego.

Opublikowano

Mam nadzieje, że bije metki.

Co do funkcji parę osób ma racje wstaw drop hacka i ghost bocik lata lata lata nagle oo metek zaczyna ksuć komuś i jeżeli dla nas nic nie dropnie to kradnie.

A i jeszcze mógłbyś dodać funkcje typu ustawienia gdzie ma expić/szukać metków :P

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ten zmieniacz bonow to tez na pl? ^.- Nie wydaje mi sie. Krecisz cos.

Czemu ma kręcić? Bonus switcher może być kontabilny z PL'em i privem, po co ma robić dwie wersje bez i ze switcherem?

Sam hack w sobie nie jest już taki nie powtarzalny z tego co opisałeś .

Opublikowano

Jesli dasz rade to dodaj filtrowanie PickUp czyli zeby podnosił wybrane przez nas itemki. BYŁO BY SUPER

958991402741544220780.png

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

zeby byl w nim waithack ktory nie atakuje sam mobo. Exp bot powinien byc taki zyby bylo pare opcji np. atakowanie mobow po jedenj grupce i zeby dalo sie wpisac ile grupek ma atakowac moob. zebybyl autopoter i auto skill. zeby expbot nie atakowal moobow odrazu po dedzie tylko czekal az bedzie minimum 90% zycia. Przydalaby sie mozliwosc zmierania itemow zeby mozna bylo zaznaczyc co ma zbierac oraz zeby hack sam kupowal poty jak sie skonczą. :)

Opublikowano

Jeśli liczysz na "lubię to" to odpuść... Polecam poczekać do czasu aż en bot rzeczywiście zostanie wstawiony i potem podniecać się, a nawet trzepać do białego rana ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zeby byl w nim waithack ktory nie atakuje sam mobo. Exp bot powinien byc taki zyby bylo pare opcji np. atakowanie mobow po jedenj grupce i zeby dalo sie wpisac ile grupek ma atakowac moob. zebybyl autopoter i auto skill. zeby expbot nie atakowal moobow odrazu po dedzie tylko czekal az bedzie minimum 90% zycia. Przydalaby sie mozliwosc zmierania itemow zeby mozna bylo zaznaczyc co ma zbierac oraz zeby hack sam kupowal poty jak sie skonczą. :)

Zgadzam się z tobą

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...