Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BlackD Proxy problem z logowaniem

Drobs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam~~

Mam problem z logowaniem sie na tibie , gdy włączam bota BlackD proxy.

Włączam bota potem tibia ,wpisuje passy czekam i czekam i pisze cały czas connect. Na końcu piesze ze server nie działa a jak wyłącze bota to moge , nie wiem co z botem czy o co coman:)) prosze o pomoc~!!

Opublikowano

Próboj kilka razy się logować. Niestety też czasem mam ten problem lecz zwykle łączę się za 2 razem.

Opublikowano

MAm pytanie , ten bot jest płatny czy free ?

+ umie ktoś obslugiwać redbota ?

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

ja umniem zgłoś sie na gg 6689864, a co do problemu próbowalem 10 razy sie zalogować beza skutku, reinstalowalem bota 2x

Opublikowano

A tibie reinstalowałeś?Wywal i zainstaluj od nowa wszystko.

@DISABLED nie potrafisz obsłużyć reda to sie za blackd nie bierz bo jest trudnijeszy

Opublikowano

Dla początkującego?Chyba was obu pogieło.W redzie wystarczy powpisywać i tyle a w blackd jest od zasrania tych "cegiełek".Ja osobiście przy 1 starciu z blackd nie miałem pojęcia o nim xD

Opublikowano

Dla mnie TA jest najłatwiejszym botem w tibii, blackd jest trudnym jak go ściągnąłem to nawet nie wiedziałem jak się nim obsługiwać to po godzinie zabawy usunąłem go....

35bh8wo.png

exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...