Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hacks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec sciagnalem pare hackow do metka (1 hit killer, PC multi hack od Tulka ) pozamieniałem pliki PC i teraz mam pytanko: Jak powrócić żeby nie bylo już tych hacksów jeżeli nie mam nigdzie tych starych plikow PC ? i drugie czy np jak mam 2 metki (te same tylko skopiowane all pliki itp.) czy moge miec na jednym 1 hit killera a na drugim tego multi hacka ? DAJE PLUSIKI

Opublikowano

Jak powrócić żeby nie bylo już tych hacksów jeżeli nie mam nigdzie tych starych plikow PC ?

Musisz przeinstalować metin2

jak mam 2 metki (te same tylko skopiowane all pliki itp.) czy moge miec na jednym 1 hit killera a na drugim tego multi hacka

2. Wątpię, że wpisane komendy w pliki PC da się oddzielnie włączać czyli raczej nie

Opublikowano

Jak powrócić żeby nie bylo już tych hacksów jeżeli nie mam nigdzie tych starych plikow PC ?

Zainstaluj i spatchuj od nowa metina. Jeżeli nie masz instalki metina to odpal patch w mt2 on pozamienia pliki PC na prawidłowe.

czy moge miec na jednym 1 hit killera a na drugim tego multi hacka ?

Skopiuj i zrób sobie 2 metki na jednym wrzuć pliki PC (1hit killer) a na drugim metku odpalaj sobię tylko MH :)

Opublikowano

Zainstaluj i spatchuj od nowa metina. Jeżeli nie masz instalki metina to odpal patch w mt2 on pozamienia pliki PC na prawidłowe.

Skopiuj i zrób sobie 2 metki na jednym wrzuć pliki PC (1hit killer) a na drugim metku odpalaj sobię tylko MH :)

Tyle, że ty rozkładasz to na 2 metiny, a mu chodzi jedynie o jednego. A co punktu 1 zapomniałem o patchu włącz patchera on tobie zaktualizuje pliki na prawidłowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...