Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik dla lee sin'a

123

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Mam wielka prosbe moglby mi ktos napisac co bic w junglii ? po kolei, ze np na start wilki potem blue i 3 pierwsze skille jak rozlozyc do juglii? Jezeli byl juz taki temat to prosze o link, jestem nowym uzytkownikiem i nie chce mi sie po forum szukac. Z gory dzieki, dam lajki :D

Opublikowano

Lee Sin'em bardziej opłaca się pierwszego zrobić Red'a, wraithy, wolfy i albo ubić blue, aby mieć niższe cd, albo oddać na mid'a. Next gankujesz top'a po blue i ciśniesz wolfy, wraithy, golemy. Pierwszy skill E albo W. Dzięki E masz AOE dmg + obniżenie attack speedu, a na W masz shielda + life steal'a.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

1.Wilki 2. Zjawy 3.Golemy małe i masz 3 lvl możesz gankować lub robić buffki .

Tylko pamiętaj o jego pasywie skill 2 autoataki i znowu to uzupełnia ci po 15 energi za te ciosy

talon.pngNazwa - kiszek1111

LvL - 21 (Rośnie)

Opublikowano

Buty Tabi / Merkury > Latarnia > Warmog > Atma > Bloodthirster > Last Whisper. Nie polecam Trinity na Lee Sin'a, kilkoma słowami jest po prostu chujowe.

4to7r2K.png

Pomocnik
Opublikowano

A specjalizacje jak rozlozyc ? w uzytkowe czy atak czy jakie ? jak mozecie to tez napiszcie jak rozlozyc z gory dzieki za pomoc

Pomocnik
Opublikowano

Dzieki za odpowiedzi kolegowie, juz wiem wszystko co mi potrzebne do gry, gralem juz 2 rozgrywki i naprawde fajnie sie gralo :) Temat mozna zamknac chyba ze ktos cos chce dodac

Opublikowano

Kolegowie ?? masz problemy ze składaniem zdań czy co ?? pisze sie Koledzy

talon.pngNazwa - kiszek1111

LvL - 21 (Rośnie)

Opublikowano

Pozwól że zacytuje:

Witam mam problem na laptopie lol mi niedziała w taki sposub że niewidać kursora myszy ale na komputerze stacjonarnym nie mam tego problemy na laptopie FPsow mam 41 - 60 prosze o pomoc
Sterowniki najwowsze ściągnołem

Tylko nie mam jak czasami na PC grać bo jestem często u babci

Wiec stfu ;>.

@Top

Wraithy->Red->Gank->Golemy->Wraithy->Wolfy(back)->robisz blue casterowi/gankujesz

Opublikowano

Nie lepiej robic writhy przed redem? zanim sie pojawi jus masz 1 stacje z glowy, a po redzie mozesz odrazu gankowac linie.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Czyli powiadacie, że trinity na pewno na nim nie składać tak ;d?

Nie składać, zbędny bonus do many, as'a, za drogie, a i tak mało Ci daje.

4to7r2K.png

Pomocnik
Opublikowano

Przepraszam ze cie urazilem, ale pisze jak lubie. I tak ps. to znam zasady ortografii i wiem jak sie pisze po polsku.
Opublikowano

Czyli powiadacie, że trinity na pewno na nim nie składać tak ;d?

Nie słuchaj sie tych noobków ;p .

Trinity jak najbardziej na Lee-Sina ;).

Ja preferuje takiego builda ( jungle ) - Latarnia Wriggla --> Merkury --> Triniry --> Krwiopijec --> Warmorg --> Atma

Jak pod tanka to tak - Latarnia Wriggla --> Merkury --> Pelerynka --> Lodowy Młot --> Warmorg --> Atma

Taa.. Były minusiki ale zbieram plusiki :) daj + to nic nie szkodzi

Hala Madrid ... Fernando Torres !!

Opublikowano

Nie kupuj Trinity na Lee sina... WTF? Ludzie na leesina tylko i wyłącznie frozen mallet bo i tak chodzi o pasywke ze spowolnieniem.

Latarnia, Mercury (nigdy nie kupuj tabsów bo to shit, chyba ze przeciwnicy mają słabe cc i wszyscy są pod AD -,-), Atma, Frozen Mallet, Bloodtrister i tutaj albo coś tanky, albo Phantom w zależności jak nasz team się prezentuje :) potem można wymienić latarnie na drugiego bloodtristera jak brakuje dmg, albo jakiś typowo tanky item :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Nie kupuj Trinity na Lee sina... WTF? Ludzie na leesina tylko i wyłącznie frozen mallet bo i tak chodzi o pasywke ze spowolnieniem.

Latarnia, Mercury (nigdy nie kupuj tabsów bo to shit, chyba ze przeciwnicy mają słabe cc i wszyscy są pod AD -,-), Atma, Frozen Mallet, Bloodtrister i tutaj albo coś tanky, albo Phantom w zależności jak nasz team się prezentuje :) potem można wymienić latarnie na drugiego bloodtristera jak brakuje dmg, albo jakiś typowo tanky item :)

Brawo, kolejny. Nie łączy się Frozen Malleta z Atmą, bo FM daje Ci za mały bonus do HP, żeby Atma mogła w ogóle coś dać z pasywa. Phantom? Beka. Chyba nie grałeś Lee Sin'em, bo tu niepotrzebny jest attack speed, bo ma pasyw, trochę znerfiony ale jest.

4to7r2K.png

Opublikowano

Brawo, kolejny. Nie łączy się Frozen Malleta z Atmą, bo FM daje Ci za mały bonus do HP, żeby Atma mogła w ogóle coś dać z pasywa. Phantom? Beka. Chyba nie grałeś Lee Sin'em, bo tu niepotrzebny jest attack speed, bo ma pasyw, trochę znerfiony ale jest.

Frozen Malleta łączy sie z atmą, zawsze tak robie i jest okej ;)

Taa.. Były minusiki ale zbieram plusiki :) daj + to nic nie szkodzi

Hala Madrid ... Fernando Torres !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...