Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Fajne symulatory

piopiosdasdasda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiem czy dobry dział (jak nie to prosze nie usuwajcie tylko przeniescie). Więc tak... poszukuje DOBREGO symulatora lotów samolotami itp.

WAŻNE:

Nie tak że samo sie robi... Ja musze odpalić maszyne i kierować nią podczas lotu.

==================================================================================

SAMOUCZEK!

==================================================================================

Najlepiej po polsku :)

Za odpowiedź 2x LIKE

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Ja tylko pytam... Nie prosze o linki :) wiec ja jestem nie winny :D

@beliaar12

Obojetnie :) najlepiej wszystkie :P gra ma byc fajna i ma spelniac CONAJMNIEJ 1-2 (najlepiej 3) kryteria

Nie tak że samo sie robi... Ja musze odpalić maszyne i kierować nią podczas lotu.

SAMOUCZEK!

Dobrze jakby spelnialo 2 ale od czego mam yt:) zrobie se spolszczenie ;P

Podsumowujac:

Samoloty: Obojetnie

Kryteria: (musi spelniac minimum 1-2)

SAMOUCZEK!

Za pomoc 2x like

//edit

beliar tobie dac like teraz czy jak pomozesz? daj znac na pw :D albo w temacie ale nie rob spamu tylko w poscie daj cytat (przy pomocy)

przyklad:

costam costam .........................................

@piopiosda

Daj teraz/Daj pozniej/cos innego :)

@up Znam zasady forum prawie na pamiec :) wiec nie spamuj bo jak pisalem wyzej nie chce waszych linkow...

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

A nie lepiej zamówić na allegro lub w jakimś sklepię jeden z symulatorów który wymienię wyżej?

- Track Simulator

- Symulator Samolotów

- Inne

Wszystkie gry mają nazwy niemieckie, popularne symulatory produkuje niemiecka firma.

Jak kupisz to jeszcze dostaniesz cd-key i będziesz mógł grać również na multi.

@ DOWN .

Wystarczy, że wpiszę Symulator Samolotów i już mu wyskoczy pośrednia nazwa.

OndteAw.png

Opublikowano

UP@

Czytałeś warunki? On nie chce żebyśmy napisał, że ma kupić tylko polecił jaki... I nie ma czegoś takiego jak symulator samolotów każdy ma swoją nazwe...

1359062624-U334301.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...