Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Perm a wiek konta

alelagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo, to gdy konto mające mniej niż 30 dni zostania złapane na bocie, od razu jest perm. Moje pytanie brzmi: czy jeżeli konto ma więcej niż miesiąc, i grałem na innym serwerze, to gdy puszcze bota zaczynając grę na nowym serwerze i zostanę złapany to od razu dostanę perma, czy będzie to liczone jako konto starsze niż 30 dni i tylko 20%? A jeśli jest perm, to jest to perm tylko na ten serwer, czy na wszystkie?

Pytam dlatego, że nie wiem czy gdy wyjdzie jakiś nowy serwer to można bocić od początku na x-1 używając do tego starego konta na którym grałem na innych serwerach.

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo, to gdy konto mające mniej niż 30 dni zostania złapane na bocie, od razu jest perm. Moje pytanie brzmi: czy jeżeli konto ma więcej niż miesiąc, i grałem na innym serwerze, to gdy puszcze bota zaczynając grę na nowym serwerze i zostanę złapany to od razu dostanę perma, czy będzie to liczone jako konto starsze niż 30 dni i tylko 20%? A jeśli jest perm, to jest to perm tylko na ten serwer, czy na wszystkie?

Pytam dlatego, że nie wiem czy gdy wyjdzie jakiś nowy serwer to można bocić od początku na x-1 używając do tego starego konta na którym grałem na innych serwerach.

Pierwszego pytania nie rozumiem ale na 2 moge odp ;] Jezeli bana dostaniesz na konto np pl3 to w dalszym ciagu mozesz grac na innych serwach na tych samych passach ;] Kbot dziala na jedno ID (w grze) i nie masz tego samego ID na wszystkich serwerach ;P

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Czyli jak mam np. stare konto na pl1, i puszcze na nim bota gdy wyjdzie np. de8, i zostanę złapany, to jest od razu perm?

Opublikowano

Jeśli grasz na pl3 ponad 30 dni dostaniesz warna, a jeżeli na pl1 masz mniej niż 30 dni to na to konto dostaniesz perma.

bugpointblack.png

Opublikowano

na pierwszepytanie sobie sam odpowiedziales nawet jesli sie nie logowales przez kolo miesiaca konto majace ponad 30 dni dostaje warna a konto ktore ma mniej dostaje perma oczywiscie za bocenie i nie ma regoly czy logujesz sie raz na dzien czy raz co trzy tygodnie ten margines trzydziestu dni jest wyznacznikiem perma badz warna!!! poozdrawiam

alanczrntzg_zmniejszacz-pl_652783.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...