Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Natural Selection 2 Problem :/

metiniarz2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiecie jest juz troche otwarta beta tej gry, ale mam problem postempuje zgodnie z warunkami i niedziala ! Prosze kogos o udostempnienie swojego folderu z gra lub numeru gg . Lub powiedzcie co mam robic zeby to naprawic.Mianowicie steam niewyszukuje gry....

Prosze o odp. Z góru dzieki.

:P

11183963_4_17.png

Zbieram - ;D

Opublikowano

Ale z jakimi warunkami?

xD

No jak to z jakimi warunkami? Warunkami gry oczywiście.

Weź wyłącz zaporę gry i zainstaluj najnowszą wersję javy, ja miałem coś podobnego w innej grze. ^_^

Przy okazji, sprawdź czy nic nie blokuje i zobacz czy przypadkiem gra się nie podzieliła - u mnie raz tak było z CS ;)

OndteAw.png

Opublikowano

A ja Ci cały czas tłumaczę, że chodziło mu o warunki umowy, która obowiązuję podczas rejestracji i podczas instalowania gry.

Tutaj warunki nic nie pomogą, Steam może jej nie wyszukiwać bo na jakieś 80% blokuje go Antywirus.

OndteAw.png

Opublikowano

A może to wina Half-Life 1 nieorginalna bo niemam kasy teraz a chce w to zagrac a potrzeba half-life jezeli ktos uzyczy swojego half-life na steam czy cos do dajcie gg

11183963_4_17.png

Zbieram - ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...