Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DoriaxMT2[PL][Hamachi]

DADAdo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja jest ok, ale co do sieci to masakra, zamiast dać normalnie typu : cośtamcośtam1, cośtamcośtam2, cośtamcośtam3 to wymyślacie jakieś dziwne. Przydało by to się ogarnąć, bo póki co nie można wbić do nich...

Mój kanał na YT :

http://www.youtube.com/user/TheDaxanGo?feature=mhum

Opublikowano

nie moge wejsc jak sie postac zaladuije to wylacza metina? chcialem sie spytac na ts to nikt nie odpisywal .. na hamachi .. tez.. =,=

Luncher działa tylko do specjalnego clienta radze pobrać clienta Doriaxa żeby widziec all i grać

15963tata556.png
Opublikowano

po 1. server mi się nie podoba bo jest chujowy.Takie "hardy" to macie na dedykach a jak takie gówna chcecie robić to nie spamcie tym.

po 2.RyKoX nie jest gotowcem, tylko tomek go robił i dobracowywał przez ok. tydzień więc nie gadaj jak nie wiesz(DADAdo)

po 3. Mam nadzieje,że dałem do zrozumienia GA żeby zrobił coś innego a nie takie gówno

Opublikowano

po 1. server mi się nie podoba bo jest chujowy.Takie "hardy" to macie na dedykach a jak takie gówna chcecie robić to nie spamcie tym.

po 2.RyKoX nie jest gotowcem, tylko tomek go robił i dobracowywał przez ok. tydzień więc nie gadaj jak nie wiesz(DADAdo)

po 3. Mam nadzieje,że dałem do zrozumienia GA żeby zrobił coś innego a nie takie gówno

Krytyk się znalazł zrób swój własny server zagramy i ocenimy do sieci nie wbiłeś nie wiesz jak wygląda server wiec po prostu japka
15963tata556.png
Opublikowano

Pomyłka, byłem w sieci,grałem i niczym się nie różni od innych syfiastych dedyków. Co do mojego servera to nie powinno Cię to obchodzić, bo zakładałem ich kilka i liczyły ponad 50 graczy na hamku i ok 70-80 na dedykach.Obecnie nie mam żadnego bo nie mam czasu i znudziły mi się te neoski spamiące na gg i innych "kiedy ON","będzie ON jeszcze","dasz mi GM"... Kur*a ile można.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...