Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkoła ...

gadus987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj moja matka była w szkole. Zagadała się z dyrektorką itd. i gadały. Wróciłem do domu (matka pojechała do pracy), potem przychodzi do mnie babcia i mówi że dyrektorka do mojej matki powiedziała że u moich 2 kolegów znaleziono narkotyki. Napisałem to do kolegi. On pogadał ze mną i napisał to do 2 kolegi ... A jemu odbiło. Powiedział to swojej matce, a ona zadzwoniła do dyrektorki. Ona się oczywiście wyparła i jeszcze zwaliła winę na moją matkę. Że niby ona mówiła że ja od kolegi wróciłem naćpany ... Nie wiem co mam zrobić ... W tej szkole muszę jeszcze 1,5 roku wytrzymać. Proszę pomóżcie. Z kolegą już na maxa kombinujemy co można zrobić, ale ... Proszę ....

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Możesz ... przestać używać trzech kropek ... po każdym... kurwa ... zdaniu ...?

Jak ... nie możesz ...wytrzymać ... to się ... przepisz ....

//Matzar - Masz nagrodę w postaci 5%. ; )

Opublikowano

To mieli te narkotyki czy nie .?

@ down

Nie było narkotyków .?

Jeśli seryjnie nic nie ćpałeś a wydarzenie kiedy byłeś 'na ćpany' było nie dawno powiedz mamie, że nic takiego nie miało miejsca i możemy iść na testy [krwi : |]

I już ;x

Opublikowano

Jasne że nie. Tylko dyrektorka taka jest że lubi takie pierdoły gadać. Mieli by narkotyki i by nic o tym nie wiedzieli oni ani ich matki ... Ale chodzi o to że ona się tego wyparła. I jak jej teraz to można nawet udowodnić. I jeszcze zwaliła na moją matkę ...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Matka wie ze cpiesz ?

jesli nie cpales to mow

ze Ty nie a o kolegach nic nie wiesz

albo all zrobcie taka wersje ze zjeb**

all na jednego albo ze nic nie wiecie

o niczym i tyle

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Ale ja nie ćpam ... tylko dyrektorka powiedziała że niby tamci ćpają. Poza tym nie ma jak zjebać. Najgorzej to z dyrektorką załatwić. Bo ona się wypiera wszystkiego. Ew. powiem że usłyszałem to od babci, a babcia jest głucha itd i mogła wszystko poprzekręcać.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Tak tak , Babcia jest głucha ale i tak to usłyszała... omg widać że się boisz bo kombinujesz jak koń pod góre;p

Jeśli ani Ty ani Twoi kumple nie ćpają to czego się boicie ? przecież ona musi mieć dowód...

songalivev2.png

Opublikowano

Nie rozumiem. Dlaczego 1,5 roku masz nie wytrzymać ? Kumple sie wkurwili ? Jak tak to ich nie unikaj jak pizda tylko normalnie nie zwracaj na nich uwag.

Też miałem w gim z nie jedynymi starcia ale nie unikałem ich żeby nie myśleli że się ich boje. LOLs ^^

PS: Jeśli chodzi o nauczycieli to nie zwalaj winy na nikogo ;D

sygnanu.jpg

Opublikowano

Skoro ani ty, ani Twoi kumple nie macie/mieliście przy sobie żadnych nartkotyków to nie macie się co spinać.

Najlepiej będzie jakbyście się sami dogadali w tej sytuacji, co mówić żeby nie dać plamy. Bylebyście się nie pokłocili między sobą, bo wtedy będzie serio trudno z tego wyjść.

1280314365-U1.png

Opublikowano

Ale to nie chodzi o nich tylko o dyrke. Ona mnie zniszczy za to że ja to im powiedziałem ... Chodzi o to żeby jakoś jej się wywinąć. Koledzy wiedzą że to powiedziała bo to nie jest jej 1 taki numer, ale 1 raz dowiedzieli się o tym inni rodzicie.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ale to nie chodzi o nich tylko o dyrke. Ona mnie zniszczy za to że ja to im powiedziałem ... Chodzi o to żeby jakoś jej się wywinąć. Koledzy wiedzą że to powiedziała bo to nie jest jej 1 taki numer, ale 1 raz dowiedzieli się o tym inni rodzicie.

Kur wa , tak pojebałeś z tym że nie kapuje...

Ćpałeś ? NIE

Kumple Ćpali ? NIE

Mieliście przy sobie narkotyki ? NIE

Więc kur wa dyrektorka może wam LODA zrobić , nie ma dowodów , więc oco wam jeszcze chodzi ? ,

Może i jest pojebana , ale bez dowodów to może sędziemu obciągnąć...

songalivev2.png

Opublikowano

Chodzi o to że ona powiedziała mojej matce (nie wiem dlaczego ..) że u kolegów niby narkotyki znaleziono. No i dobra, dowiedziałem się o tym i poinformowałem kolegów. Jednemu z nich coś odbiło i powiedział to swojej matce. A ta od razu dzwoni do dyrektorki, a ona wiadomo ... wyparła się wszystkiego. I problem w tym że jak mam teraz z tego wybrnąć. Ma mnie jutro wziąć na rozmowę do siebie dlaczego tak powiedziałem. Teraz mam mniej więcej plan że odpowiem jej że dlaczego ona powiedziała że ja pale jak nie pale. (tak powiedziała mojej matce i za to też miałem przypał .. oczywiście dyrektorka nie posiada ŻADNYCH dowodów). A udowodnić jej że tak powiedziała to ... w ogóle nie ma szans ...

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...