Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy się opłaca?

TwisT™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. To tak znudziły mi się privy i chciałbym zacząć grać znowu na PL. I w tym rzecz czy opłaca się grać na starych serwerach czy na tym Solarze ponieważ zniechęciła mnie ta tombola. Teraz wszyscy mają wybonowane eq itd . itp i ciężko by było tak od nowa .

vrjY4x7.png
by Regman

Opublikowano

"bo wszyscy mają już eq" , "bo topka pełna" , "bo tamten ma to tamten sramto" . Najczęstrze przyczyny odpuszczania sobie gry na "starych" serwach . Powiem ci tak , jeżeli jesteś maniakiem i chcesz być top1 , number one to graj na nowych serwerach ale jeżeli chcesz się pobawić , milo spędzić czas to zagraj ze znajomymi nawet na starym serwie , gwarantuje , że i tak dojdziesz tak samo daleko jak na tych "nowszych" serwerach i będziesz miał eq lepsze niż ci co mają teraz i będą mieli potem .

Opublikowano

Dokładnie tak jak UP powiedział !

Chcesz być top? Nowe serwery, nowe możliwości ogolnie bd miał na stronie metin2.pl ten numerek 1/10 obok nicku i nic więcej.

A jak chcesz sobie pograć nie dla top a dla przyjemności to mogą być i starsze serwery ;) Zapraszam Cię na s1 tam gdzie aktualnie gram od około 2miesięcy i gra mi się bardzo dobrze ;)

Wszystko zależy od Ciebie ;) Ogólnie polecam Ci zagrać nawet na starych serwerach.

Opublikowano

Osobiście polecam starsze serwery typu feniks, almanach oraz grymuar.

Łatwo się kase zarabia / zdobywa, ładne eq możesz zdobyć.

Jeżeli interesuje cie bardziej ranking to graj na nowych, łatwiej wchodzić w topki.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...